Как София Буш разбрала, че е хомосексуална?

Приятел ѝ помогнал
22 юли 2024 23:45, Ивета Иванова
63
Как София Буш разбрала, че е хомосексуална?
Снимка: БГНЕС

Приятел на София Буш ѝ е помогнал да приеме своята сексуалност.

Актрисата се раздели със съпруга си Грант Хюз през 2023 г. и неин приятел ѝ е помогнал да разбере, че тя всъщност не харесва мъже.
 
През април София призна публично, че се определя като хомосексуална и има връзка с футболистката Ашлин Харис. Двете дами започнаха романтичните си отношения през октомври 2023 г.
 
"Мисля, че толкова много жени казват: "Е, ами донякъде се уреждам.". Всеки казва, че всичко е трудно, всички мои приятелки мразят съпрузите си. И ти някак си казваш: "Оу". Тогава може би това не е истинското. Един от най-добрите ми приятели ме погледна и каза: "Трябва да ти кажа, това беше болезнено за гледане, и се радвам, че излизаш от това. Но аз не мисля само, че той не беше правилният човек за теб, но също, аз всъщност не мисля, че ти харесваш мъже". И това беше някак като "Аха!" момент", разказва звездата в подкаста "Work in Progress".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
26
 
! Отговори
Майкини вълнения преди 1 месец
Да се чуди човек, какво да напише под такава жизненоважна новина? Ако изразиш истинското си мнение или коментара ще бъде изтрит или ще ти забранят да пишеш. Ако подкрепиш ще бъдеш оплют и коментара пак ще бъде изтрит. Да живее свободата на словото!
26
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо трябва това да ме интересува? Сутрин след събуждане действа разслабващо, пфу!
25
1
 
26
 
! Отговори
Я си го... преди 1 месец
Станало модерно и така разбрала...
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До БОЛЕСТ! - Това за хората с биполярно разстройство сега от теб го научавам. Сигурно е така. Относно онези, които се раждат хомосексуални вече е установено, че имат мутации в структурата на мозъка. Не знам дали наистина може да им се помогне чрез медикаменти. Така че, няма смисъл да им се сърдим. Но нека бъдат така добри да не демонстрират шумно дереджето си и ДА НЕ ПОСЯГАТ НА НОРМАЛНИТЕ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ ПОДРАСТВАЩИ. Защото тогава вече ще им стъжним живота!
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От текста се разбира, че въпросната актриса не си е направила труда да се научи да разговаря, използвайки литературната форма на езика. Говори като простовато момиче от третото съсловие.
22
0
 
23
 
! Отговори
Ангел преди 1 месец
Сега разбрах , че и аз съм лесбийка, харесват ми жени
21
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нашата копейка постоянно ходи по чуждо и все се прави на моралист.
20
2
 
10
 
! Отговори
ПП ДБ преди 1 месец
25 И Герб и ДПС и БСП и Възраждане и ИТН и фейк полковник Марко и неговият любовник мутрата разбраха по същия начин
19
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП-ДБейците и те така разбраха
18
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Грам идея нямам коя е тая, нито ми дреме какво и как е открила. Да отиде в някое китно българско село да й се изредят местните пиянки и много бързо ще й се оправи ceксуалната ориентация, като я сaйдисат на бързо по всички дyпки.
17
3
 
25
 
! Отговори
БОЛЕСТ! преди 1 месец
Г,ей не ставаш, г,ей се раждаш. Това е болестно състояние. А иначе впоследствие станалите обратни се дължи на биполярно разтройство което пак е болест!
16
0
 
39
 
! Отговори
Гугъл Транслейт преди 1 месец
Това аз съм го превеждал. Извинявам се на всички. Не ми е било ден. Още ме болят кондензаторите от оня токов удар.
15
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тончно по тая логика 90% от жените са такива. Не изглеждат много доволни от живота. Традиционният сценарий е такъв че да се задавиш. Те почват с ентусиазъм да четат от него и разбират в какво са се набутали късно. Баба накрая си призна че е била глупаво да се омъжи без никой да я кара, но трябваше да изгледа филма докрай и да изпие горчивата чаша, че това не е дар. Първо мъжът я изнасилва, после плодът я изнасилва девет месеца и после пране чистене и никакъв живот, само слугуване.
14
32
 
11
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.
13
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко плащат за лгбт пропаганда?
12
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредната деградантска история от най-деградиралата държава в света.
11
26
 
16
 
! Отговори
обратен русофил преди 1 месец
В Русия 90% са хомо, повече са само пияниците
10
0
 
21
 
! Отговори
Бай Урко преди 1 месец
А Гущерови или Джизъса как са днес!!!
9
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вчера един приятел се върна от САЩ и разправя, че 90% от американците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Вашингтон и Ню Йорк положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Американците никога не са виждали друг живот като на изток при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Байдън и се ръчкат по каналните отверрстия и в гейпарадите са ненадминати.
8
13
 
8
 
! Отговори
обратен рудофил преди 1 месец
А Путин и Медведев как са разбрали?