Кралица Летисия и крал Фелипе показаха семейно щастие в навечерието на 20-ата си годишнина

Испанската кралска двойка вдигна пищна сватба на 22 май 2004-а
21 май 2024 16:00, Теодора Драгоева
6
Кралица Летисия и крал Фелипе показаха семейно щастие в навечерието на 20-ата си годишнина
Снимка: Getty Images

Поздравления за кралица Летисия и крал Фелипе, които след два дни ще отпразнуват 20 години семеен живот!

За да отбележат специалния повод, испанските кралски особи пуснаха серия от красиви, непоказвани досега, семейни изображения, включващи дъщерите им – 18-годишната принцеса Леонор и 17-годишната инфанта София. Снимките показват кралското семейство, позиращо в безупречно поддържаните градини на кралския дворец в Мадрид.

Летисия изглежда неподвластна на времето, елегантна и шикозна, както винаги. Тя е облечена в бели панталони и яркорозово сако, които е съчетала с класически бели кецове. Своите тъмни коси носи безупречно изправени и прибрани зад ухото от едната страна.

Що се отнася до грима ѝ, кралицата на Испания е заложила на елегантен блясък, като е избрала фини кафяви опушени сенки за очи, топъл бронзант и розово червило.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: фелипе и летисия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
6
 
! Отговори
Мив преди 1 месец
Тя прилича на травестит с челюст като ледокоп, опънати очи на невестулка, жилетки ръце на държавата вечер.,,Семейно щастие,, с любовник. Кого се опитват да излъжат, те от година не живеят заедно.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Я пак? Какво семейно щастие, алоууу? За нея са построили отделна къща и искат да я изриттат като й дадат и втора къща и пожизнена пенсия. Кралят си води любовницата в двореца. Летката му казала да спазва приличие, защото и тя щяла да си докара любовник. Но тя не е със синя кръв, затуй дните й в лукс са преброени. Беше то навръх криза 2008- 2009, когато хората губиха работа и ипотекираните си домове, тя се чекнеше за фотосесия на зарзуела - градините на двореца и позираше със скъпи обувки и рокли
2
0
 
4
 
! Отговори
Леля Пенка преди 1 месец
Кралския дворец в Мадрид има 3000стаи, невероятно бижу архитектурно най-големия дворец в Европа . Бъкингамският във Великобритания изглежда като карикатура пред този в Мадрид!
1
1
 
4
 
! Отговори
Много са симпатични преди 1 месец
И готини, ане като онези албионски рептили грозни