Кои звезди блеснаха с визии на "Мет Гала"?

Вижте най-стилните
Обновена: 8 май 2024 13:11 | 8 май 2024 13:08, Ивета Иванова
3
Кои звезди блеснаха с визии на "Мет Гала"?
Снимка: Getty Images

Модният бал "Мет Гала" се проведе в понеделник - 6-и май. Както винаги, голяма част от знаменитостите впечатлиха с тоалетите си за повода. Събитието се състоя в музея "Метрополитън" в Ню Йорк, а темата за тази година бе "Спящите красавици: Пробуждане на модата". Дрескодът на "Мет Гала" беше "Градината на времето". Eто кои звезди блеснаха най-ярко с визиите си.

Зендая
 
Актрисата е известна като модна икона и редовно впечатлява с визиите си, като избира тоалети, подхождащи на тематиката на филмите, в които участва. Сега Зендая също показа, че е спазила отлично дрескода. Тя се появи с 2 различни рокли на събитието. Първата е в зелено, синьо и сиво, като има прозрачни елементи. Около рамената, коремчето и бедрото на звездата пък има 3D клонки, плодчета, листа. С тази рокля актрисата е наистина магична, мистична, завладяваща.Другата рокля на Зендая е черна, широка, дълга, с огромен воал, който се влачи зад звездата. Тя има и сиви елементи, както и надиплени. По-голямо впечатление прави един аксесоар. Зендая е с голяма шапка с рози в бяло, червено, розово, жълто.
 
Дженифър Лопес
 
Певицата и актриса изкуши феновете. Тя заложи на дълга рокля в бежово-сиво, която е прозрачна и с флорални елементи. Ясно се вижда апетитната фигура на звездата и Джей Ло събра много комприменти. Лопес е с вдигната на кок коса. Роклята е блестяща и кара Дженифър да изглежда като принцеса.

Деми Мур
 
Актрисата остави почитателите без дъх. Тя предизвика истински фурор с появата си. Деми залага на дълга рокля в черно, която е с огромни и обемни ръкави, които оформят сърце. По роклята има изобразени големи розови цветя. Деми е с пусната коса и изглежда фантастично. Тя също събра много комплименти за тоалета си.
 
Лана Дел Рей
 
Каквото и да кажем за нейната визия, ще бъде малко. Певицата определено знае как да прави впечатление. Тя заложи на дълга бежова рокля с изобразени колнки в тъмнокафяво. По-интересното е, че Лана е с огромно квадратно було, което покрива главата ѝ, раменете ѝ, гърдите ѝ, стига до коремчето. От главата на изпълнителката сякаш излизат клони и те пробиват булото на места. Булото наподобява мрежа против комари.
 
Рита Ора
 
Певицата наистина провокира с визията си. Тя остави малко на въображението, тъй като заложи на прозрачно боди в телесен цвят, както и шарено, лъскаво наметало, което се състои от ресни. То изглежда много празнично, като конфети. Рита е на обувки с висок ток, с влажна пусната коса и впечатляващ грим.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Звезди
Бионсе изкушава по сиви прашки
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Никои! Няма дори един нормален там!
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Галавечер на производителите на метаамфетамини ли е това?
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Знаеш ли колко ми дреме?Ама никак!