Венци Венц представя песента си "Слънчогледи"

Тя е посветена на съпругата и сина му
7 май 2024 17:08, Инна Ангелова
6

Венци Венц представи самостоятелната си песен “Слънчогледи” в ефира на Bulgaria ON AIR.

"За да бъде готова тази песен, беше необходима една малка армия от професионалисти. Песента изискваше различен поглед и се пазеше за един конкретен момент. Излиза сега, точно след Цветница, за да можем да подарим на всички цветя по една усмивка, цвете", каза певецът.

Относно реализацията на ленатата, артистът сподели, че това е най-голямата битка за снимане на музикално видео. Снимано е в рамките на месец, 8 снимачни дни. Но режисьорът е се е съобразявал с  метеорологични условия, които да бъдат подходящи за кадрите - да имаме въздух, вода, огън, земя. Беше екшън. Качихме се на Стобските пирамиди, на места, които не са за туристи", разкри още той пред телевизията.

"Слънчогледи" е написана за съпругата и сина на Венци Венц, призна изпълнителят. "Слънчогледите са в очите на съпругата ми, на сина ми, за първи път го вкарваме в музикално видео. Когато си избереш пътеката на артист и го правиш осъзнато, когато минеш едни 10 години, осъзнаваш, че имаш дълг да подариш собствения си личен пример на хората. Важно е да се хване посланието. В песента е следното: Помагайте си, бъдете искрени", коментира Венци Венц.

Той сподели, че решението му за самостоятелна кариера е интуиция. “Като артист в малка държава хората, които срещам по улицата, са ми рецептор за това дали е правилно това, което правя. Когато през 2021 г. започнах демото, заедно с Павел и с Михаела Маринова, срещах хора, които ми казваха: Моля те, изкарай музика", каза още Венци Венц.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Звезди
Меган Фокс пак смени прическата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Наркоманите преди 1 седмица
почивка нямат. В Киев вечно са на линии.
3
0
 
1
 
! Отговори
Йо преди 1 седмица
С този случайно се запознах малко преди да стане известен. Страшен цирк е. Доколкото е бил известен де...
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Навремето имаше музика, а сега Венци Венц.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А кое е то?