Манди Мур на 40 г., показа снимки от партито

Звездата с юбилей
12 апр 2024 23:45, Ивета Иванова
5
Манди Мур на 40 г., показа снимки от партито
Снимка: БГНЕС

Манди Мур се чувства въодушевена, че e навършила 40 г. Актрисата и певица отпразнува своя юбилей на 10-и април.

Звездата публикува в профила си в Instagram черно-бели снимки от личния си празник. На първата се вижда как тя позира пред торта и духа свещички. После изпълнителката позира със съпруга си Тейлър Голдсмит. Има и кадър на Манди с приятелки, като там е и Хилари Дъф, която показва бременното си коремче. В момента актрисата чака четвъртото си дете. Има и снимка на храната, както и снимка от специалното изпълнение на Тейлър Голдсмит, и това на Майк Виола.
 
"Това са 40-те. Въодушевена съм да стъпя в това следващо десетилетие с цел, намерение и благодарност за всичко, което то ще ми даде. Като човек, който не обича партитата, този рожден ден призоваваше за някакъв вид празнуване и Тейлър Голдсмит наистина обърна внимание на това призоваване - с нощ на музика (аз настоявах той да изпее няколко песни), заедно с нашия обичан и любим Майк Виола", пише актрисата.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от Звезди
Кайли Дженър с провокативни снимки, свободна ли е?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
и аз кво да направя? Да си ги гледат, кво на занимават сутринта тези.
2
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Годинките натежават, ще става все по-трудно после 50 и 60 и няма защо да е толкова въодушевена. Хаха Освен ако не си мисли че я чака златна старост, че ще се размине леко. Вече край. На 49 трябва да бъдат вече изведени извън очертанията на населеното място и приспани хуманно за да не грозяат гледката.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Яко плюскане и пица с кристали :)))