Уил Смит с послание за 70-ия ЧРД на Джеки Чан

Синът на Смит – Джейдън, си партнира с Чан в "Карате кид"
10 апр 2024 20:08, Дарена Найденова
12
Уил Смит с послание за 70-ия ЧРД на Джеки Чан
Снимка: Getty Images

Уил Смит изрази огромната си благодарност към холивудската легенда Джеки Чан навръх 70-ия рожден ден на актьора.

Носителят на „Оскар“ поздрави Чан с трогателно послание на 7 април, в което му благодари за „огромното влияние“, което е оставил върху семейство Смит. По-малкото дете на Уил – Джейдън – играе с Чан в „Карате кид“ през 2010 година.

Така малкият Смит се превръща в истинска холивудска звезда само на 12 години.

След това светът на Холивуд отваря вратите си за него, но Джейдън предпочита да го напусне и да се занимава с мода и музика.

Цялата  статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Уил Смитджеки чан
Още от Звезди
Пелц се превръща в подобие на Виктория Бекъм
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до 3 Кое му е доброто ли? Ами каскадите. Всичките каскади ги прави сам и ги прави наистина. Ама истинска наистина. Всички умопомрачителни неща са реалност. Заради това целият е изпотрошен. Много пъти е бил на косъм от смъртта заради поредното си безумие. За съжаление вече остаря и филмите му загубиха стойност. Наследник не можа да си намери. Втора такава откачалка като него няма! Сега пак му гледай филмите (по-старите), ама вече от друг ъгъл и ще го оцениш. Пак казвам, всичко е истинско!
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Така малкият Смит се превръща в истинска холивудска звезда само на 12 години." Пак майтапи! Джейдън никога няма да бъде такъв какъвто го пробутвате, няма талант момчето. Но всичко в либерастичен САЩ обърнаха с главата надолу, така че ще продължават да го натякват като някаква "звезда". Иначе, живи-здрави.
6
0
 
1
 
! Отговори
Джеки преди 3 седмици
Уот сап май ниrъ :-))))))
5
0
 
11
 
! Отговори
Фен преди 3 седмици
Джекито на 70 ли стана, егаси как лети времето
4
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Най-великият екшън герой на 21-ви век е РазПутин! Изби 1 милион души славяни за някакви малоумщини дето и той не си ги разбира! Абсолютна гад. Всички интелигентни хора занаят, че противодействието НАТО - Раша е създадено умишлено, за да продават САЩ и Русия оръжия за стотици милиарди. Японци и Германци до скоро правилно мислеха, че наливането на пари в оръжия е тъпооо
3
13
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 3 седмици
И кво му е доброто на Джеки Чан във филмите? Лигав екшън! Далеч е от Ал Пачино и Мел Гибсън! Извън киното зная, че е голям дарител и евала за това! Джейсън Стейтъм е класи нагоре в екшъна! Гледайте Пчеларят
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добре,че е Чината,че да направи от двама американци,един истински човек.Джеки Чан,е далеч по-добър актьор от надутите холивудскипървенюта.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да са живи и здрави и двамата!