Емили Блънт взе майка си и баща си на червения килим в Лондон

Актрисата пристигна с най-важните хора за наградите БАФТА
20 фев 2024 16:52, Дарена Найденова
1
Емили Блънт взе майка си и баща си на червения килим в Лондон
Снимка: Getty Images

Емили Блънт може и да беше без съпруга си Джон Красински на червения килим в Лондон в неделя вечер, но с нея бяха други двама важни за нея хора.

Актрисата, която бе номинирана за най-добра поддържаща роля за играта ѝ в „Опенхаймер“, се появи на наградите БАФТА с родителите си – Джоана и Оливър Блънт. 40-годишната Емили изглеждаше прекрасно в прозрачна рокля на Elie Saab от колекцията за висша мода, която се отличаваше с множество бродирани детайли и изрязани участъци. Тоалетът включваше и драматични камбановидни ръкави и шлейф, като бе допълнен с колие от Tiffany & Co.

Родителите на звездата също не разочароваха със стил, като Джоана се облече в рокля с пайети, а Оливър бе като истински британски джентълмен от миналото, носейки черен смокинг с елече, бяла риза, бял шал и черна папийонка.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: емили блънт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Аз помислих вместо преди 2 месеца
Емили Блънт взе майка си и баща си на червения килим в Лондон. . . . . , че Емили Блънт взе червения килим на майка си и баща си и ги остави в Лондон! Страшна новинна! Умирам от любопитство . . . . и по нататък?