Херцогинята на Йорк - Сара Фъргюсън има рак на кожата

Седмици по-рано тя сподели, че е победила рака на гърдата
Обновена: 23 яну 2024 17:52 | 23 яну 2024 17:37, Дарена Найденова
10
Херцогинята на Йорк - Сара Фъргюсън има рак на кожата
Снимка: Getty Images

Здравословните проблеми за кралското семейство продължават!

Сара Фъргюсън, бившата съпруга на принц Андрю и херцогиня на Йорк, разкри, че е била диагностицирана с рак на кожата. Официалното съобщение бе изпратено до всички медии, като се казва, че седмици по-рано майката на принцесите Юджийн и Беатрис е успяла да победи рака на гърдата. Добрата новина обаче е била помрачена от нова ракова диагноза, този път свързана с кожата. Заболяването на Сара е класифицирано като „злокачествен меланом“.

Според говорител на Фърги, както е известна херцогинята, е отстранила няколко бенки, които са били изпратени за анализ от дерматолог. По същото време тя е преминала през реконструктивна операция след мастектомията ѝ. Резултатите от изследванията разкрили, че една от бенките е ракова.

„Херцогинята иска да благодари на целия медицински екип, който я подкрепяше, особено на дерматолога си, чиято бдителност помогна за ранното откриване на болестта. Тя вярва, че нейният опит ще покаже колко е важна проверката на размера, формата, цвета и текстурата на появата на нови бенки, които могат да бъдат признак за меланом“, се казва в съобщението.

Цялата статия за Херцогинята на Йорк, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: сара фъргюсън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Една българка преди 3 месеца
Ранната диагностика на меналома е от ключово значение. Ако се хване ранно, преди да е проникнал в другите тъкани е 100% лечим с отстраняване на образуванието. За това, ако имате странни бенки - идете да ги провери дерматолог, за да ви е мирна главата.
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами нали все пак те са най-обикновени хора, каквото за всички, такова и за тях. Синята кръв е литературна измислица, а раса не се вълнува кой каква титла си слага. Дано да се оправи жената, при нас е страшно когато си с рак, защото хората са оставени сам сами и на всеки следващ телк процента намалява. Дали ще порасне гърда или лимфите ще се възстановят, плачевно е. Млади жени нямат право на пенсия защото нямали трудов стаж, а това че е гледала две деца не се брои. Мъка е всичко тук.
6
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ама са прости тия кралски особи. Огласява неща биз да пита някой иска ли.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
A пък aз пpъднax! Оставете хората, стига сте писали гадни клюки за човешки проблеми и разни трагедии без виновен. Никой не е застрахован!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен Преди години, като млада, беше много красива. Всички стареят, съответно погрозняват, ще се убедиш, ако доживееш нейните години.
3
3
 
1
 
! Отговори
Гинка. преди 3 месеца
Да,ама херцогиня.Ако ме осинови,ще я взема с всички меланоми и ракови клетки.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
и една красива...
1
2
 
5
 
! Отговори
Ройал Флъш преди 3 месеца
Такова хъбаво семейство, обичат децата повече от нормалните хора, пък какви неща им се случват...