Ћуна опроверга, че € съд€т: »знудват ме за пари!

ќчевидно е н€кой, който иска да ме клевети, казва т€
28 ное 2023 17:41, Ќели ’ристова
26
Ћуна опроверга, че € съд€т: »знудват ме за пари!
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

"“ова са едни паразитни истории, които се разпростран€ват на мой гръб от години. Ќе знам на кого е нужна слава или нещо подобно. ќчевидно е н€кой, който иска да ме клевети и да ми навреди или да ме изнудва за нещо. ¬ този случай конкретно ме изнудват за пари", това каза за "24 часа" певицата Ћуна …орданова.

“€ бе обвинена в имотна измама, след като наследници на починал възрастен мъж твърд€т, че кандидатката за президент на изборите през 2021 г. е придобила с измама техен имот. јпартаментът се намира на ул. „—ептемврийско въстание".

"’ората не са осъзнати. Ќепрекъснато обвин€ват, търс€т евтини сензации за 5 лв. ќплакваме се защо Ѕългари€ обезлюд€ва, защо политиците ни лъжат и крадат. ј самите хора не виждат себе си, собствените си постъпки и поведението си", допълни Ћуна. —поред не€ у нас отдавна не се толерира, когато си градивен. ¬место това на пиедестал е издигната само деструкци€та.

…орданова насто€ва, че 10 години е стопанисвала 45-квадратни€ панелен дом. јдвокатът на наследниците ѕламен “отев об€сни, че апартаментът е в покъртително състо€ние и бе категоричен, че Ћуна не е жив€ла в него. ѕризовани са съседи, които да потвърд€т думите му.

¬ръзка между Ћуна …орданова и починали€ през 2011 г. собственик н€ма. „ƒоколкото ми е известно г-жа …орданова има в съседство друг имот, който е бил на нейните родители", об€сни адвокат “отев.

¬ документите по делото певицата твърди, че се е грижила за възрастни€ собственик на апартамента преди да почине, а след смъртта му е започнала да ползва и стопанисва имота. „Ќие отричаме тези твърдени€. Ќ€ма завещание. «аконът наистина дава възможност на базата на десетгодишно упражн€вано владение да придобиеш имота по давност, но тук това не се е осъществило", допълни ѕламен “отев, цитиран от ЅЌ–.

ѕо думите на адвоката на певицата - »вайло “ошев, правото на …орданова на защита е нарушено, защото не е спазен едномесечни€т срок за уведом€ването ѝ и за призоваването на свидетели.

Ќа този етап е подадена е жалба до въззивна инстанци€. ƒокато т€ не се произнесе дали са нарушени правата на Ћуна …орданова при призоваването ѝ, е невъзможно да се събират доказателства по делото. —ледващото заседание е назначено от съди€  алин  олешански за 22 €нуари 2024 г. /

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


26
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
11
2
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
до 12 “и луд/а да си виждал да има спирачки? јз познавам само един луд , който удари спирачките. Ќа 54 години се обеси.
10
3
 
9
 
! ќтговори
турско-циганска гн€с преди 2 месеца
Ќ€ма спирачки влечугото!
9
2
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
това плашило нали уж € лашкаше н€какъв богат турчин ли беше арабин ли беше?! явно € е отсвирил и пак е закъсала за пари, че да се излага по то€ начин за н€каква панелка
8
2
 
1
 
! ќтговори
—Ќ≈√ќ–»Ќ»“≈ —ј √≈–Ѕ преди 2 месеца
(о: (бел.ред. на хора близки от √≈–Ѕ) :о)
7
1
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
“ук-там тук-там, дали да ти дам?
6
2
 
17
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
“а€ последно € гледах в Ѕиг Ѕрадър преди н€колко години и една вечер пощур€ и започна да залива с чаша вода н€каква и започна да й пос€га и ƒинко търп€ € , търп€ € и накра€ не издържа, сложи си € през рамо докато Ћуна м€таше във въздуха крака и си € изнесе от ста€та. ћуахахаха..тази е наистина откачена.
5
2
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
Ќе са карайте бийте са сеир да става ! :)))
4
2
 
13
 
! ќтговори
¬€рвам и преди 3 месеца
—игурно Ћупи € е нагласил, за да си отмъсти.
3
3
 
18
 
! ќтговори
 ака —тавра преди 3 месеца
¬ затвора всички са невинни, Ћуне!  ато идеш, ще питаш и ще се увериш в това.
2
2
 
20
 
! ќтговори
“а€ преди 3 месеца
*** защо въобще и се дава аудитори€. » друго, гнусната откачена и сбобичкосана *** да каже чии са милионите, с които твърди че е изгор€ла в  “Ѕ. Ќа дали са от маааангалските й песни, защото и като чааалгаджиика не € бива. ƒругите са класи пред не€.
1
3
 
20
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
увърта...нищо конкретно на въпросите....изобщо защо € коментираме...тази...