Карма: Феновете на Шакира са убедени, че Жерар Пике има лош късмет

След като бившият футболист пропадна зад сцената
Обновена: 29 окт 2023 18:24 | 29 окт 2023 18:24, Теодора Драгоева
0
Карма: Феновете на Шакира са убедени, че Жерар Пике има лош късмет
Снимка: Getty

Феновете на Шакира са убедени, че съдбата ще накаже Жерар Пике, след като той я изостави заради друга, по-млада жена. Последователите на певицата са категорични, че кармата има пръст в това бившият мъж на певицата да падне в дупка на сцената на скорошно събитие. Почитателите на колумбийската попзвезда буквално изпаднаха в екстаз, след като се появи видео, в което се вижда как ексфутболната звезда на ФК „Барселона“ пропада от сцената на стартовото събитие за неговия турнир Kings League Americas 7-on-7 във вторник вечер.

В кадри, получени от сайта TMZ, може да  се види как пенсионираният футболист върви отстрани на сцената, за да общува с поддръжниците си, но прави грешна крачка встрани и изпада напълно от полезрението на всички. Пропадането на Пике кара загрижените му фенове бързо да погледнат надолу през защитната бариера, за да проверят всичко наред ли е с него.

Съобщава се, че Жерар е успял да излезе от дупката успешно и не е получил никакви сериозни наранявания, но феновете на Шакира незабавно използваха социалната медия X (бившия Twitter), за да заплашат испанския спортист с това, че падането му е неговото първо наказание за това, че започна афера с личната си асистентка, която стана причина за раздялата му с певицата и майка на синовете му.

Видето с  Жерар можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Шакира
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари