Къде Уилям и Кейт са с децата през лятото?

Ваканция по кралски
16 авг 2023 18:25, Екип на Tialoto.bg
5
Къде Уилям и Кейт са с децата през лятото?
Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и Кейт Мидълтън планират да прекарат лятната ваканция с трите си деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Те се установяват в Adelaide Cottage в Windsor Castle, но имат и апартаменти в Kensington Palace.

Семейството обича да прекарва времето си на открито, в провинцията, а също и на плажа. „Наистина е важно за Уилям и Кейт да дадат на децата си частица реалност – а какво по-нормално от почивка с кофичка и лопатка“, каза Кейти Никол, автор на The New Royals.
 
Принцът и принцесата на Уелс заминават за уикендите и празниците в имението си Анмър Хол в Норфолк, а също и в Балморал в Абърдийншър. „Анмър е повече от убежище за Кейт и Уилям. Това е истинският им дом, там се чувстват най-щастливи. Провинцията е красива, имат плаж на кратко разстояние с кола. Кейт научи всички деца как да плават. Те използват къщата на приятел, където имат частен кей и частна лодка. Те просто не се забелязват и могат да се насладят на това идилично естествено детство“, добави Кейти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Верно ли публикувате такива помиии????
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
от къде да знам е чуек... видя ли в мола?
3
0
 
2
 
! Отговори
редактор преди 8 месеца
Словоредът на заглавието кърти. Са на море те вероятно най-.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
не знам къде са ? питате нас защо ?
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
абе като копирате новини поне копирайте такива които биха били интересни за хората в региона... какво ми пука Кейт къде била ходила с децата??