Кралица Летисия - властелинът на флоралните рокли

Забележителната тенденция и как я носят кралиците
1 авг 2023 18:24, Иванка Гъркова
6
Кралица Летисия - властелинът на флоралните рокли
Снимка: БГНЕС

 Съвършенство от цветя. Така модни експерти определиха рокля с флорални мотиви, с която кралица Летисия се появи на събитие в Мадрид. Както винаги, съпругата на крал Фелипе впечатли присъстващите с избора си на тоалет.

 
Майката на принцеса Леонор и инфанта София носеше зашеметяващ модел на Carolina Herrera, пишат испански медии. Него тя бе избрала за церемонията по откриването на новия музей в Мадрид – la Galería de las Colecciones Reales.
 
Миди роклята на Нейно Величество е с бял цвят за основа, а върху нея са разположени красиви флорални щампи в сиво и черно.
 
Тоалетът на Летисия е с впечатляващ драпиран корсаж и А-силует със самозавързващ се кокетен колан на талията. В горната си част роклята е с леко набрано деколте, което от флоралните мотиви преминава в черна платка с плътни презрамки.
 
Кралицата показа прекрасния си тен
 
Моделът с щампи на флорални мотиви, избран от Летисия, пасва на нейния току-що получен тен. Най-вероятно съпругата на крал Фелипе VI е намерила малко свободно време, за да се попече край семейния басейн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: звездакралица Летисия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
до 3 преди 8 месеца
До ПЕНКО при ввсички случаи е произвела повече от теб и всички българи взети заедно дето една троха хляб не сте произвели tartei,paraziti gnusni ste
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това е ежедневно ,дори плажно рокле , никак не подходящо за официални събития ,още повече на ранга и,ала нали е кралица може и гола да излезе пак слугинажа робски ще я превъзнася до небето.
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Принцеска София Бумбон е много по от Леция.
3
5
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 8 месеца
РЕЛИГИОЗНИ КРЕТЕНОИДИ --- ТЯ НЕ Е НАПРАВИЛА НИТО ЕДНА РОКЛЯ ---НИЩО НЕ Е ПРОИЗВЕЛА С ТРУД В ЖИВОТА СИ - НО Е КОНСУМИРАЛА ЕКВИВАЛЕНТИ НА ЧОВЕШКИЯ ТРУД В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ !!!!!!!!!!!!!!
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това никой не го интересува.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кви са тия флорални рокли бе англичани ?