Сара Фъргюсън разказа за операцията за рак на гърдата

"Много е важно да се говори", сподели херцогинята на Йорк
1
Сара Фъргюсън разказа за операцията за рак на гърдата
БГНЕС

Успешната операция на Сара Фъргюсън за премахване на рака на гърдата е отнела почти осем часа.

Херцогинята на Йорк, позната като Фърги, се подложи на спешна медицинска интервенция в края на миналия месец, след като ѝ откриват сянка на гърдата по време на рутинен преглед. След по-задълбочени изследвания, става ясно, че това всъщност е рак, който е в зародиш и може много лесно да се премахне. Фъргюсън бе приета веднага в болница и операцията е преминала успешно, но е била доста дълга.
 
„Операцията беше много по-дълга и по-сложна от очакваното. Отне осем часа и трябваше да се включват много повече хора от предвиденото“, казва приятел на херцогинята пред Mail on Sunday. Всичко се случва в кралската болница „Крал Едуард VII“ в Лондон, а главният хирург е била Кристина Чой, докато пластичният хирург Стюарт Джеймс е завършил сложните реконструктивни процедури.
 
В момента 63-годишната Фърги се възстановява в Уиндзор, където живее заедно с бившия си съпруг принц Андрю. Дъщеря ѝ, принцеса Юджийн, която наскоро роди второто си дете, също често я посещава и ѝ помага с каквото може. Принцеса Беатрис пък има малко по-натоварен график и по-рядко пристига в Уиндзор, но е на разположение, ако семейството има нужда от нея.
 

Сара Фъргюсън с първи думи след открития рак на гърдата

Сара Фъргюсън е диагностицирана с рак на гърдата

Сара Фъргюсън проговори за третото си внуче

Дафни Барак, една от близките приятелки на кралската особа, споделя пред Mail on Sunday как всеки се възхищава на силата и волята, които Фърги притежава. По думите ѝ, херцогинята се възстановява много по-бързо от очакваното и съвсем скоро ще започне отново да се грижи за внуците си. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А защо разказва.