Шакира с нови разкрития за Пике

Певицата споделя каква е била връзката им преди изневярата
14
Шакира с нови разкрития за Пике
Getty

Новият месец идва с нови разкрития за връзката между Шакира и Пике, която се превръща в истинска сапунена сага по примера на Джони Деп и Амбър Хърд и Анджелина Джоли и Брад Пит.

След като бившият футболист на „Барселона“ публично беше заклеймен от голяма част от потребителите в социалните мрежи, беше осмиван в песните на бившата си приятелка, сега се намеква, че може би Шакира малко е преигравала и преувеличавала. Според нови твърдения, двойката е била в отворена връзка цели три години преди раздялата, като няколко седмици преди официалния край дори са живели отделно.
 
Футболистът и изпълнителката се разделиха през юни миналата година, прекратявайки 11-годишна връзка, която роди две момчета. В момента бившите партньори живеят на различни континенти, като Пике се намира в Испания с новата си приятелка, а Шакира е в Маями със синовете си Саша и Милан. Смята се, че тя също е продължила напред, започвайки връзка с пилота от Формула 1 Луис Хамилтън.
 
В продължение на месеци обаче се спекулираше, че Жерар е изневерил многократно на приятелката си, като омразата към него се засили, след като той бе уловен в прегръдките на много по-младата Клара Чия още преди официалното съобщение за раздяла. Той на няколко пъти е отричал твърденията, като е категоричен, че не е престъпвал границата на доверие и не е изневерявал на никого. 

Жерар Пике повтаря с Клара Чиа нещата, които вече е правил с Шакира

Талант по наследство – синовете на Шакира показаха музикални заложби

Жерар Пике след раздялата с Шакира: Искам да остана верен на себе си

Според испанския журналист Хосе Антонио, Шакира и Пике са били в отворена връзка три години преди раздялата.
„Има едно съгласие между двете страни, че всеки е свободен да прави каквото си иска, но пред света все още са двойка“, казва той в испанските медии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Бачо Кольо преди 9 месеца
Хаха, три години в отворена връзка, а след официалната раздяла всичката тази драма... Кво се прави тая на жертва, че и ходи го плюе в медиите?Поредно доказателство, че колкото хубава, успешна и т.н. е една жена, винаги има един мъж, на който му е писнало от глупостите и...
8
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
Никой не го заклемява.Богат футболист е нормално да забие младо агънце.Само Шакира още не може да го разбере.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
2045 година: бабба Шакира с още разкрития... алоуу. Да си гледа децата, дет след някоя и друга. Година ще й въртят номера като баща си големия косматко. Да се радва на каквото има и да пусне у канала завършената вече връзка. На никой не му харесва водят, който наддава. Нито са били женени, нито с обет за вечна вярност. Взела го е от детската градина, сега квиччи, че ходил и той в детската градина за агнешко
6
0
 
4
 
! Отговори
Влади преди 9 месеца
Тая полуарабка колко пижки счупи преди да намери балък да я заплоди?! Вкл. и на сина на бившия арж. президент К.Менем. 10 години по-дърта от Пике, смята че ще е монах край нея ли? Сега хванала наглата ***.чка Хамилтън - гърне и похлупак. Латина и негр0
5
5
 
4
 
! Отговори
Дон Кикот преди 9 месеца
Шакира да удари секира на Пикле-то.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В крайна сметка големият приблем е, че новата и е изяла ягодовото сладко.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тази кобра не спря да плюе, Пике е щастлив с Естебан.
2
3
 
10
 
! Отговори
anonymous преди 9 месеца
На кой му пука??
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
От цялата работа стана ясно, че с тая лудата не трябва да се хващаш.