Сара Фъргюсън разказа за битката си с рака на гърдата

Тя е работила до последно, въпреки своето лечение
27 юни 2023 21:00, Дарена Найденова
2
Сара Фъргюсън разказа за битката си с рака на гърдата
БГНЕС

Сара Фъргюсън е била диагностицирана с рак на гърдата.

Говорител на херцогинята на Йорк потвърди неприятната новина пред медиите, казвайки че тя наскоро е получила диагнозата, след като се е подложила на рутинна мамография. Лекарите я посъветвали да се оперира веднага, като всичко преминало нормално и Фъргюсън е била изписана няколко дни по-късно.
 
„Херцогинята получава най-добрите медицински грижи и лекарите са ѝ казали, че прогнозите са добри. В момента се възстановява с помощта на семейството си. Херцогинята иска да изрази най-големите си благодарности към целия медицински екип, който я подкрепи в последните няколко дни“, казва още представителят на кралската особа.
 
Говорителят продължава и допълва, че Сара е изключително благодарна на екипа, който е извършил мамографията и веднага е разпознал рака на гърдата. От думите в официалното съобщение става ясно, че херцогинята не е изпитвала никакви симптоми, заради което и не е подозирала за болестта. Все пак тя смята, че преживяването трябва да бъде споделено, за да се насърчат редовните прегледи за превенция на рака на гърдата.
 

Защо Сара Фъргюсън и принц Андрю продължават да живеят заедно?

Подаръците, които винаги радват: Сара Фъргюсън с коргитата на кралицата

Сара Фъргюсън за Хари: Искам да видя щастието в очите на момченцето, което плачеше за Даяна

Оказва се, че Фъргюсън е работила до последно, като е записала епизод от подкаста си само ден преди да се подложи на операция. Очаква се въпросният запис да излезе днес.
 
Новината за здравословното състояние на Фърги, както е известна Сара Фъргюсън, идва две години, след като тя говори пред списание People относно друг аспект от благополучието си, а именно грижата за психичното здраве.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
bl преди 9 месеца
Може ли някой да обясни защо във Български вестник се изтипосват статии за островни феодални пресвдо-величия?Ако исках да чета за тях щях да отида на The Sun.
1
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 9 месеца
Както и много други жени със най-различни битки и тази и още и още и още и още. Браво на нея.