Фризьор се произнесе за прическата на Меган Маркъл

Тя е с цвят "пищна брюнетка"
7 юни 2023 16:00, Иванка Гъркова
5
Фризьор се произнесе за прическата на Меган Маркъл
Снимка: Getty Images

На какво се дължи наситеният цвят и блясъкът в прическата на Меган Маркъл? Отговор на този въпрос дава фризьорът Кади Лий. В своя профил в Instagram тя разказа с подробности как е усъвършенствала „топлия и пищен“ нюанс на брюнетка за косата на херцогинята на Съсекс.

 
Както вече писахме, принц Хари и съпругата му бяха специални гости на галавечерта Women of Vision Awards: Celebrating Generations of Progress & Power в Ню Йорк. За събитието Меган направо сияеше. Като за това допринесе не само нейният златен тоалет, но и боядисването в стил „пищна брюнетка“.
 
След като стана ясно, че роклята на звездата бе разпродадена веднага след нейната изява, колористът, придал свежест в косите на Маркъл разкри няколко свои тайни.

Какво се крие зад прическата на Меган?

„Няма нищо по-хубаво като топла и пищна брюнетка“, разказва Лий за мекия тон в косите на Маркъл.
 
„За този нюанс косата първо се боядисва нежно и фино, леко встрани от корена, като се внимава да не изсветлите повече от 3 нюанса от естествения цвят. След това се нанасят слоеве гланц и се оставят за минимум 15-20 минути, за максимална наситеност, блясък и устойчивост. Резултатът е отразяваща брюнетка с естествени движения“, разкрива колористът в Instagram.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: звездиМеган Маркъл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Колко му е платила? В момента тече усилена кампания за "ребрандиране на марката", щото никой не ще да има нещо общо с "херцогинята".
2
0
 
8
 
! Отговори
Киро Хикса преди 11 месеца
Иванка Гърkoва, кой е този Меган? Това не беше ли модел на Рено?
1
0
 
12
 
! Отговори
Додо преди 11 месеца
Убава работа, ама..хм,...ромска (да кажем)!