Марта Стюарт отговори на критиките след снимките по бански

Звездата има младежки вид на 81, но няма корекции
20 май 2023 14:45, Иванка Гъркова
9
Марта Стюарт отговори на критиките след снимките по бански
БГНЕС

Марта Стюарт стана най-възрастната жена, заснета за корицата на Sports Illustrated Swimsuit. 81-годишната тв водеща, готвачка и бизнес дама накара много жени на нейната възраст да ѝ завидят, показвайки как изглежда по бански. Това накара мнозина да вярват, че кадрите от нейната фотосесия са обработени. Други пък заговориха, че нейната гладка кожа се дължи на някои пластични корекции или филъри.

Наскоро звездата даде интервю за New York Times, в което обясни, че не е правила промени по лицето си. Така тя за пореден път даде да се разбере, че дължи младежкия си външен вид на своите гени, както и на стриктна рутинна грижа за кожата през годините.
 
„Никога не съм прибягвала до пластична хирургия. Нямам операции на лицето ми, врата или гърба“, признава самата Марта през 2022-а.
 
Каква е тайната за красота на Марта Стюарт?
 
„Изключително полезно е да използвате персонализирана рутинна грижа за кожата у дома в тандем с дълбоко почистващи процедури за лице. И двете работят заедно за постигане на добре балансиран, сияен тен“. Това обяснява пред Vogue Кармела Барабас. Според специалиста, Стюарт неслучайно има чиста и балансирана кожа, защото тя прилага персонална грижа и никога не забравя слънцезащитата. Също така се съобразява със сезонните промени и винаги премахва грима си преди лягане.
 

Марта Стюарт се съблече заради кафе

Марта Стюарт се заглежда по женени мъже

Прически за 2022: Марта Стюарт със стилно предложение

Марта никога не си е стискала пъпките
 
Днес тв водещата е на 81 и има гладко и сияйно лице. Говорейки за това как го поддържа, тя разкрива, че като по-млада никога не е стискала пъпките си пред огледалото.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 11 месеца
Това "филъри" яде ли се или се пие?
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 6 - Точно тия с пластиките на стари години са отвратителни. Погледни една Донатела Версаче на какво прилича, без да е престаряла, т.е. не е на годините на Марта Стюарт. И само тя да беше, има куп актриси и не само, които е страшно да ги погледнеш. А не са жени без възможности. Марта остарява нормално, без корекции и всякакви простотии. И просто си е добре изглеждаща жена, дал дядо боже. Ама не дава на всички. Добър ген има жената.
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На 80 години няма хубава жена. Аз поне не съм виждал освен тези с пластичите операции.
5
4
 
5
 
! Отговори
Вижте Терорист преди 11 месеца
Терориста-полицай Емил Димитров от град Бобов дол и Юлиян Борисов Георгиев от Перник ЕКЗЕКУТИРАТ БЪЛГАРИ ЗА УДОВОЛСТВИЕ този из.верг е за Смъртна Присъда чрез обесване !
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Няма лошо.Като отидете на плажа има къде,къде по-грозни гледки.Тя поне е хубава,поддържана и изглежда добре.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
1 Сериозно грешиш. Старите моми, както ги наричаш, обикновено изглеждат зле. Обикновенно, щастливите и обичани жени са хубави.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Жената изглежда като жена на 81 години. Просто останалите изглеждат стари. Това е нейния свят, в който се чувства добре. А това е много хубаво.
1
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Западните общества са феминизирани. Там има много стари моми. Затова се опитват да нормализират телесния позитивизъм, сексапилни на всяка възраст и др.подобни измишльотини.