Принц Хари не иска да се връща към официалните задължения

Това признава той в свое интервю
6 яну 2023 22:45, Петя Славова
31
Принц Хари не иска да се връща към официалните задължения
Getty

Принц Хари не вижда как би се върнал някога към предишната си роля в кралското семейство. Това заявява самият херцог на Съсекс пред Андерсън Купър.

В нов трейлър, пуснат преди предстоящото 60-минутно интервю с водещия на CNN, 38-годишният Хари бързо отхвърли идеята, когато Купър му задава този въпрос.Принц Хари не вижда как би се върнал някога към предишната си роля в кралското семейство. Това заявява самият херцог на Съсекс пред Андерсън Купър.
 
„Виждате ли време, в което ще се завърнете като член на кралското семейство на пълен работен ден?“. Това пита 55-годишният Купър в клип, споделен в Twitter от 60 Minutes.
 
„Не“, отговаря принц Хари. Кадрите продължиха да се въртят от разговора на Хари с 18-кратния носител на награда „Еми“ журналист, като глас зад кадър казва, че „разкриващият“ специален филм ще бъде излъчен в неделя по CBS и после по Paramount+.
 
Предстоящият разговор на принц Хари с Купър ще бъде първото му телевизионно интервю в САЩ, за да обсъди своите мемоари, които ще излязат на 10 януари.

След откровенията пред Опра, принц Хари готов за следващото си интервю

Последици от филма на Меган и Хари: Връзката между синовете на Даяна официално е приключена

Интервюто на Хари с водещия е едно от двете, в които той участва, за да рекламира книгата на издателя Penguin Random.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
симпатяга е принцот Гари !..Нещял да са връща към "кралските си задлъжнения" ?!..Че родата му отдавна го лиши от въпросните "задължения" !!!..Да праща африканката на борсата!..Така или иначе жените вървят повече..А за себе си да запази едно задължение:-Да си посръбва шотланско ,но в умерени количества..
20
0
 
1
 
! Отговори
нострадамус преди 1 година
Новата цел на талибаните.
19
0
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Като не иска.да му спрат държавната издръжка.Като се хване на работа,няма да му остава време за щуротии.Същото се отнася и за алчната му жена.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рижльото изглежда изтормозен и има синина на челото.. да не го бие тая?
17
1
 
9
 
! Отговори
До Анонимен 13 преди 1 година
Хаха, много си прав, много аграрна физиономия има тая Меган и няма нищо общо с това, че е цветнокожа.. Една Наоми Кемпбъл например има лице и осанка на кралица (макар че на нея пък обноските май са й на каруцарка..).
16
2
 
13
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Рижиият и колибарката,са срам за Великобритания.
15
5
 
4
 
! Отговори
...... преди 1 година
Иска да цоца без да си мърда пръста.Не че правят кой знае какво де,но и толкова не ще да прави.Не е изключен варианта Меган да ''претърпи инцидент'' в някой тунел.
14
4
 
9
 
! Отговори
Дъртак преди 1 година
Сина на конярчето и нахалницата!! Пффффф!!
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хари е гявол. Иска да си харчи милионите с кеф, без да се затормозява с участия в официални събития, където трябва да стои като глътнал *** или да обикаля по скучни места, за да показва, че кралското семейство е съпричастно с тази или онази кауза.
12
2
 
24
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Чакайте, бе, какви талибани? Нали не изпратиха полка му в Афганистан заради него, да не го пленят лошите и да се гордеят, че хванали принцеса. Сега откъде ги изкопа хиляди талибани, от накоя видео игра ли? Ци.га.нката лошо му влияе, лъжа до лъжа, ниже синът на коняря.
11
0
 
36
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Хари е вече само магаре нито е принц нито херцог на Съсекс :)))
10
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момчето наистина не е в ред и би трябвало сериозно да се лекува. Нормален, психически уравновесен човек , няма да постъпи така. Най- близките му хора около него би трябвало да му помогнат. Но жена му е доста егоцентрична, к мисли непрекъснато за слава и пари и го тика в грешна посока.
9
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хари бил признал в книгата си че застрелял 25 талибани, един от личната му охрана го разкритикувал че 10 човека го охранявали, докато той стрелял на практика по беззащитни и обречени хора, които били обкръжени, т.е. стрелял си е като на стрелбище принцчето за да го окичат с гирлянди от медали като се прибере в родината
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И целият свят въздъхна с облекчение, че Хари е резервата.
7
0
 
9
 
! Отговори
До 10 преди 1 година
Предавам се, на тебе ти липсва даже една мозъчна за да напишеш оригинален аргумент и се обслужваш от лозунги и щаблони на колективната американска пропаганда!
6
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 2, пак нищо не си разбрал. Простоено ти е, все пак си русофилче или електорат на Възраждане. Нормално е да не вдяваш. Извини ме!
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес БГ основно копира статии от Британската преса! Иначе защо би ни интересувала нас българите Британската монархия??
4
3
 
9
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
Ако тази медия и плащаха в рубли и разпространяваше руски таблоиди, защо ще пише за британеца Хари и американката Меган?? Не виждаш ли логиката? Плащат им в долари за американска пропаганда!!
3
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Меган е избягала от махалата, но махалата не е избягала от Меган.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
***, координирайте се бе, цела вечер едно и също преписвате, принц Хари това, принц Хари онова. Все едно гледаме стената му у Фейсбука.