Мария: Минах през кошмар, сега имам мъж до себе си!

Фолк певицата се чувства щастлива с новата си връзка
Обновена: 4 сеп 2018 16:39 | 4 сеп 2018 16:15, Александър Попов
95
Мария: Минах през кошмар, сега имам мъж до себе си!
Снимка: сп. Love style

Мария е минала през истински кошмар през последните шест месеца и за първи път споделя за него.

"Бях се предала в последните шест месеца. Като че ли всичко, което ми се случи в живота, ми дойде малко в повече. Не знам какво точно беше и не бих си позволила да го формулирам с някакъв термин, но ми се наложи да претърпя метаморфоза – вътрешна и външна. Много ми беше трудно. Последните две години живея в някакъв хаос, постоянно влизам от един филм в друг и това даде своите последствия. Имах чувството, че никога няма да мога да се спася от състоянието, в което бях изпаднала. За щастие силният ми характер ми помогна. Оправих се и то без чужда намеса", сподели фолкизпълнителката пред Love style.

Сега обаче има мъж до себе си, който я прави щастлива.

"Открихме се случайно. При мен винаги така се случва. Съдбата ни срещна. Чувствам се уникално добре с него, а и Марая също, което е много важно за мен. Все още не живеем заедно. По-интересно ми е да сме като гаджета. Омръзна ми да бъда съпруга!", допълва Мария.

Що се отнася до слуховете, че приятелят й живее в Англия, певицата уточни, че е имала отношения с човек, живеещ във Великобритания, но ги е прекратила.

Мария призна, че няма никакъв диалог с бившия си съпруг Христиан Гущеров.

"Колкото и аз да имам желание, това зависи от двамата. Няма как сама да определям тези отношения. С баща й на Марая също постигам диалога много трудно. Причината: Не знам къде е. Мъжете декларират едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, положението става съвсем различно. Разбира се, това е тяхно право. Никакви претенции не съм имала. Даже и автомобилът, който ми беше подарък, докато бях съпруга на Христиан, той си го взе. Да не говорим за други материални облаги! Не мога да нарека това поведение отговорно и коректно. Но така е в живота - има мъже, които знаят как да се отнасят към жените и момчета, които не знаят", смята изпълнителката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: Мария
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много важно! Нямаше да мога да заспя,сега съм спокоен,че има кой да те оправя законно.
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мара Отварачката след развода с малкия гущер демонстрираше много близки отношения с Ветко и Маринела Арабаджиеви.Дали при сегашните обстоятелства това ще продължи?
66
3
 
0
 
! Отговори
Християн преди 5 години
Гущеров е гнусен дори да е богат е луда че е била със него но това тя си знае най- добре, а колкото до Митко първият и мъж, би трябвало да има диалог със Мария ок не са били един за друг , разделили са се но мнението ми е , че трябва да има общуване между тях поне в рамките на нормалното все пак е баща на Марая не е редно да луни какъвто и да е контакт все пак тя е майка на детето му ...
65
0
 
6
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Пример за всички "работнички" - когато не слушате всичко се прибира - от колата, до Chanel-ите, а колежа- частния на марая струва 20000, мъка,и тая професия не е лесна. Така, че като прибирате шанелите ги осребрявайте на момента.
64
0
 
16
 
! Отговори
Смях преди 5 години
Тази освен че е умопомрачително проста, изглежда като разтапяща се восъчна фигура. А за "пеенето" няма да коментирам :D
63
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя какво очаква? Той очаква дете да има от друга жена неговата жена, а тя искала диалог. Пиле, всичко е приключило там. Не настоявай той е семеен човек.
62
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Засичат се две кифли на едно кръстовище. Едната излиза ядосана от колата и започва да крещи на другата: - Ти знаеш ли на кой е тая кола, ***? - Знам, ***! Нали преди теб аз я карах.
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Чегевара-да беше поне малко грамотен,щеше да ти е голям плюс.Ако трябва да ти поправя с червено поста,ще спре влака.
60
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да попитам-кой е той?Само да предположа,тозимъж да не е случайно Батков младши,дето прилича на съсел с тези кьорпешки мустачки?*** той ли?Въх,голям,мъж!Ако не са парите на татко дето е стъпил върху тях да изглежда по висок,щото даже не е и висок,за нищо не става.
59
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е твоя филм и не забравяй,че имаш дъщеря и всичко, което правиш днес може да и се случи на нея ЗАРАДИ теб !Мисли зная.че ти е трудно!!(Да мислиш),но опитай
58
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иска да каже че има мъж под себе си и по-точно под чехъла си и понякога в себе си като всяка добра пробита течаща баба имаща нужда от придобивки, това е единствената причина да бъде с мъж, да го направи свой бабо-роб.
57
1
 
40
 
! Отговори
Край преди 5 години
Марая, Патрик а чух и Кевин са имена плод на същия телешки ентусиазъм с който българите кръщаваха децата си Ленин, Фидел, Сталинка и т.н.
56
0
 
17
 
! Отговори
ЕВОА преди 5 години
няма лошо,пей на на микрофона и се радвай на живота.има и по важни неща от пари,кинти мънгизи.Едва ли ще го разбереш.пей.
55
0
 
9
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...e shto samo za Maria ...a za Nikoleta dnes nishto ne ste pisali ?!?? Ne e li v Dubai ...zarno ne e li pokazala ?!?..ili sochen gaz ?!?? V tsiala Balgaria trapne v ochakvane na tezi " *** " !!!
54
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ни беше "зор''да научим,че Мара Отварачката най-после си е намерила спонсор-засега.
53
4
 
25
 
! Отговори
Греек преди 5 години
Тази направо залиня. Два дни без мъж и е драма. Но със сигурност ще навакса.
52
10
 
16
 
! Отговори
Национален Легион преди 5 години
Такива жени освен за разплод, да ги плодим за да нараства населението на България, за какво друго се ползват? ..... Ех ако докопаме властта, ех....
51
19
 
19
 
! Отговори
25 годишен преди 5 години
Това жените не са като хората....
50
5
 
46
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Благодаря, ти г-н Гущеров за шоуто с колата! Представете си следната картинка: Марчето в градският транспорт , правостояща с една торба с бира и мастика и втора с диня!
49
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя последният ще излезе тарикат.Не я пуска да припари до дома му.Това нанесе ли се в нечий дом .....,ПОЖАР!!