Джоли само по лице за турския "Vogue"

Красиво лице и подчертани сексапилни устни
5 мар 2012 21:00,
12
Джоли само по лице за турския "Vogue"
Снимка: Vogue

Анджелина Джоли е една от малкото жени с божествено тяло, която не иска да го показва.

Е, на наградите „Оскар" талантливата актриса, която се опитва да пробие и като режисьор, даде тема в устата на хората, като разголи единия си крак с умопомрачителна цепка. Той дори се сдоби със свой профил в Туитър и има 33.543 последователи. Но, когато става въпрос за фотосесии в списания, Анджи държи да не се фокусира върху съблазнителните й извивки.

Джоли е фен на черно-белите фотографии, така че корицата на турския "Vogue" не трябва да изненадва никого.

Красиво лице, подчертани сексапилни устни и черни дрехи, се превърнаха в емблематични за сесиите на красавицата. Фотографите на кадрите в броя са Мерт Алас и Маркус Пиджът.

И въпреки, че няма голотии нито се представят оригинални тоалети, актрисата отново предизвика фурор с появата си. Както казват – години наред ти работиш за името си, а след това то работи за теб. И всичко, което е докоснато от Анджелина Джоли, се радва на голямо внимание и се продава добре.

Вижте всички снимки в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Джен преди 12 години
има ли цветя на леглото до тебе...?!
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не става въпрос за слаб или дебел, тя и *** Лонгория е слаба, но изглежда адски секси, Джоли наистина има нездрав вид напоследък. Изглежда кокалеста. Иначе беше много хубава едно време.
7
3
 
7
 
! Отговори
Тими преди 12 години
Съблазнителни извивки?!?!? Къде бе, драги ми?? Ми тя освен жили и джуки, друго остана ли по нея?! Преди 10-на години имаше красиво тяло-да. Сега е кокалеста, с болнав вид и увиснала кожа жена, бледо подобие на едновремешната Анджелина..
6
1
 
5
 
! Отговори
жена преди 12 години
Номер 2,ако гледаш турски сериали,мислиш ли,че тия турски пичове,световни модели-Къванч Татлъту и Кенан Имирзлооглу и други харесват 200 килограмови жени,а...
5
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тя имаше божествени извивки по времето на Тум рейдър. Сега е просто един скелет с цици. В западната преса и форуми всички са ужасени от нездравия й, направо анорексичен външен вид, а един известен щатски лекар направо е казал в предаване след Оскарите, че се притеснява за здравето й. Само тука някакви илитерати говорят за несъществуващи извивки.
4
3
 
4
 
! Отговори
Месия- жена преди 12 години
На корицата си божествена...
3
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая много *** почна да прави на мюсюлманите. първо ги величае в пародийни филми, сега отиде в Турция да се снима. Да не е от предизборния щаб на Орангутана?
2
7
 
9
 
! Отговори
слагач преди 12 години
Аз не искам много,само да вкарам главата му вътре и това е ! А след това , каквото сабя покаже !
1
0
 
10
 
! Отговори
мнение преди 12 години
Нали вие като 1 сте виновни да изглежда болезнено слаба както и много момичета.....е и к,во ..нищо....а да ти си КУКУРИГАЧ самотник .....