Победителката Адел, както не сте я виждали досега!

Напук на теглото й тя се превърна във вдъхновение за Vogue
15 фев 2012 11:10,
48
Победителката Адел, както не сте я виждали досега!
Снимка: сп. Vogue

Най-накрая дългоочакваната мартенска корица на американския Vogue се появи. На нея с целия си блясък позира носителката на шест награди „Грами" Адел.

Преди няколко дни дизайнерът Карл Лагерфелд я нарече „прекалено дебела", а в отговор талантливата британка отвърна, че се чувства „истинска жена".

Определено такова е виждането и на редакторския екип на модната библия, където Адел е представена като една приказна героиня от Средновековието.

Купища дантели, надиплени дълги поли, корсети, старинни мебели и цветя пренасят читателите в един романтичен, далечен свят.

В медията Адел оставя настрана суетните елементи от живота и коментира таланта и музиката си. Тя разказва за:

Проблемите с гласа си: "Реално пея всеки ден, откакто навърших 15 или 16 години и никога не съм имала проблеми с гласа си. Имала съм простуди, грип, но не съм спирала да пея. Но онзи ден бях на сцената на Париж по време на радио шоу. Казано литературно – сякаш някой сложи завеса над гласа ми".

За номинациите на наградите "Грами" (броят е направен преди самите награди): "Избухнах в сълзи, когато разбрах. И определено бих се радвала да спечеля. Този албум си има край и това ще е финалната тухличка от него".

За сценичното й присъствие: "Твърдо смятам, че колкото по-малко шоу има, толкова по-добре. Има някои песни, които биха могли да бъдат съпътствани от експлозии, танцови групи и подобни неща, но наистина не бих искала да ги представям така. Просто искам да пея. Не искам да се представям с тялото си".

Разгледайте снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: ГрамиvogueкорицаАдел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
18
 
6
 
! Отговори
. преди 12 години
Не съм я чувал
22
33
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аааа, Годзилаа!
21
14
 
12
 
! Отговори
Ел Макферсън преди 12 години
Да си дебел най-вече е нездравословно!
20
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дай Боже, повече такива "дебелани"!Що се отнася до Тони Димитрова и Ваня Костова, на някои от пишещите тук "не им требе" да размишляват върху понятията "стил на пеене", "специфика на поп музиката" и т.н. По-добре да надуят чалга до дупка - като за тях. Кеф!
19
2
 
4
 
! Отговори
Краси преди 12 години
Уважавам мнението ти! Възможно е някой да и е подал ръка или и е дал шанс. Но трябва ли да считаме всичките хора, дето пълнят зала 1 на НДК за концертите на Тони за глухи и слепи??? Нима можеш да излъжеш поголовно онзи лакмус публиката?!
18
0
 
36
 
! Отговори
******** преди 12 години
ПЕЕ ДОБРЕ- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВА Й Е ФИГУРАТА АМА ТИЯ ОТ СПИСАНИЕТО ПРОСТО СА ПРЕКАЛИЛИ С ФОТОШОПА- ДОСТА КИЛЦА СА Й МАХНАЛИ-ИНАЧЕ АЗ СИ Я ХАРЕСВАМ КАТО ПЕВИЦА!
17
3
 
37
 
! Отговори
иван преди 12 години
Абе момчета!Вие слушате ли внимателно тази жена Адел каква музика твори,какви песни,каква интелигентна визия,нямаща нищо общо с Гаги,Бритнита и т.н.,а пък нерде и Тони Димитрова!
16
59
 
6
 
! Отговори
Гого Микса преди 12 години
Баси бидоня е тая Адел, може ли да си толкова дебела, ***? Не е толкова сложно да се погледнеш в огледалото и да видиш, че си прасюнгел и да спреш да се тъпчеш, малко да се размърдаш и да свалиш малко. Аман, от занемарени пачи.
15
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За съжаление в нашето сбъркано време ,май всичко зависи от външността.Тук може да си *** и ограничена но ако си красивичка може да просперираш.Жената има талант,няма значение как изглежда,важното е че най-накрая някои оценява таланта,а не външността!!Все пак не пее чалга!
14
4
 
8
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
Бих прибавим към техните килограми и гласове и тези на Ваня Костова! Не им одстъпва грам!
13
3
 
9
 
! Отговори
111 преди 12 години
супер е . има много к ь о р а в и , бе .....
12
10
 
22
 
! Отговори
музикант преди 12 години
Не ангажирам никого с мнението си, но.... повярвайте ми... Тони Димитрова няма нищо общо с "божествен глас". Бъдете реалисти....Тони Димитрова стана певица, защото имаше "гръб"... за съжаление пеенето не й е най-силната й страна.
11
1
 
29
 
! Отговори
Краси преди 12 години
Предлагам да направим една аналогия! Като чуете името на Тони Димитрова кое е първото нещо което Ви идва наум - БОЖЕСТВЕНИЯ и глас или тялото и ?! Не намирам нищо съществено в няколкото килограма в повече! И Адел и Тони Димитрова са щедро надарени с ГЛАС! Ако бяха манекенки - това е друго...
10
62
 
5
 
! Отговори
Киро Пора преди 12 години
Каква е тая *** бе?
9
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"перфектна"...че кому е нужно това?Но пък е перфектен глас :)Фен съм й !
8
25
 
8
 
! Отговори
до abe преди 12 години
хаха нормален казан
7
6
 
45
 
! Отговори
mario преди 12 години
много си е готина.завистта човешка и злоба край нямат.напално нормална мацка
6
11
 
66
 
! Отговори
abe преди 12 години
Изобщо не е чак толкова пълна, даже бих казал - нормална жена.Вие кво - всички с манекенки ходите ?!?
5
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пако, най-много да пуснеш водата в тоалетната..
4
4
 
44
 
! Отговори
maria преди 12 години
niama nishto losho che e pulna, vajnoto e 4e e istinska i radva horata , po dobre pulna i s talant otkolkoto kato pove4eto anorki4ki - maloumna