Мода за лятото - 6 неща, с които да преборите жегата

Стилни и красиви дори в най-топлото време
4
Мода за лятото - 6 неща, с които да преборите жегата
Снимка: iStock

Представете си следното - средата на лятото е, температурите са високи още от сутринта, а вие се приготвяте да пътувате до офиса в претъпкано с хора метро. Вашето облекло трябва да бъде достатъчно удобно, за да победи жегата, като същевременно е подходящо за работна среда и е добре съчетано. В тези моменти, когато се потим, преди дори да напуснем дома си, ни трябват модни герои, които да ни помогнат.

Ефирните ленени материи, дишащите памучни топове и шикозните летни рокли ще ви накарат да се почувствате като току-що пристигнали ан ваканция край морето, като в същото време са леки и удобни за носене през целия ден. Независимо от вашата дестинация - офис, среща за обяд или ден, изпълнен със задачи - редуването на изпитани и подходящи за топлото време артикули ви помага да се облечете добре, когато навън е доста горещо.

Хубавата новина е, че всичко, от което се нуждаете, са шест елемента - ефирна рокля, удобни къси панталони, прохладна миди пола, лека бяла блуза, дишащи ленени панталони и стандартен потник. Те могат да се носят взаимозаменяемо през цялото лято, а тяхната лека изработка от лен и памук е сигурен начин да се охладите. Ленените панталони никога няма да излязат от мода, както и лятната рокля или чифт дънкови къси панталони, така че, ако обмисляте да инвестирате в подобни неща, направете го. Определено ще ви свършат работа не само сега, но и през следващите лета.

6 задължителни артикула за летния гардероб можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: мода за лятото
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Къса рокля без нищо отдолу..
2
0
 
3
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 2 месеца
най-добре е по боксерки, аз само това нося, не виждам защо и да не работи за жени!
1
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кой нормален човек ще отиде на работа по къси панталони, не се сещам за нито едно работно място където може ще да отидеш с плажно облекло.