Навици, които отнемат от енергията ни

Постоянно се тревожите
18 юни 2024 20:55, Михаела Лазарова
7
Навици, които отнемат от енергията ни
Снимка: Istock

Всеки има своите добри и лоши навици. Навиците често ни определят като това, което сме. Може да се каже, че сме продукт на ежедневните си навици и всеки ден избираме дали искаме да се усъвършенстваме, да бъдем по-здрави и щастливи или не.

Колко често ви се случва да се усещате слаби, без физическа и емоционална е енергия? Определено има навици, които черпят от енергията ни.

Вижте кои са 10-те вредни навика, от които нямате нужда.

Приемате нещата лично – От колеги, роднини, познати... Ако не приемате нещата лично, това ще ви спести много стрес, а на работното ви място и много ненужно напрежение.

Придържане към миналото – Това определено е навик, който ни тегли назад. Единственият човек, на когото оказвате влияние, като се придържате към миналото, сте вие.

Клюкарстване и интриги – Има много хора, които се замесват в тези неща и понякога го осъзнават, друг път става случайно. Но ако често с приятелки или колежки обичате да обсъждате някого или да създавате уж неволни проблеми на другите, то знайте, че този навик е от вредните. Това, което излъчвате към другите се връща към вас, не го забравяйте.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от За да се разбираме
Нумерологична прогноза за до 23 юни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
вгз преди 1 седмица
до 3: товарищите са му предложили да му плащат в севернокорейски вонове и да може да си ги ползва там. А той им отговорил: FU. И вероятно след това са го уволнили.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Приятни сънища!
1
1
 
4
 
! Отговори
11 преди 1 седмица
Е......не. Доста дърпа от енергията.