Как пълнолунието в Стрелец ще се отрази на зодията ви

Пълната цветна луна достига своя връх на 23 май – пригответе се да крещите, да плачете и да се смеете
23 май 2024 21:52, Теодора Драгоева
3
Как пълнолунието в Стрелец ще се отрази на зодията ви
Снимка: iStock

Напоследък животът е истинско приключение, пълен с вълнуващи преживявания и възможности за учене. Може да се чудите как пълнолунието в Стрелец ще се отрази на всеки зодиакален знак, тъй като тази луна ще привлече вниманието към най-новия етап от вашето пътуване. Като се има предвид, че това пълнолуние настъпва през сезона на Близнаци, ще носи любопитни и интелектуални нюанси. Не се заблуждавайте – може да има важен урок, който да извлечете от този период.

Пълнолунието през май в Стрелец е приветствано като изобилната и красива „Цветна луна“ – пролетна луна, която изгрява, когато цветята са разцъфнали. Фолклорът също предполага, че това може да е идеално време за засяване на семена, особено всичко, което планирате да съберете през следващите сезони.

Ще наблюдаваме пълнолунието в Стрелец на 23 май. Може да се събудите и да се почувствате по-носталгични от обикновено, тъй като тази лунна енергия ще създаде по-сантиментална и емоционална атмосфера. Това обаче е може би и най-добрият начин да започнете деня си – като се свържете отново със сърцето си. Може да разберете, че приключването на един цикъл означава, че нещо ново ви очаква точно зад ъгъла. Преосмислянето на вашето отношение ще ви помогне да видите, че това пълнолуние представлява началото на останалата част от живота ви.

Може да се почувствате смели и уверени с това, което сте произвели по време на този лунен цикъл. Променливата огнена енергия ще ви погълне като горски пожар. Луната също ще отговаря на Юпитер, управляващата планета на Стрелец. Юпитер ще подчертае добрите вибрации, излъчвани от този лунен цикъл. Основното присъствие на Юпитер може също да се отнася до приключване на част от вашето пътуване, така че да можете да преминете към следващата глава.

Както всички пълнолуния, тази луна ще се противопостави на слънцето в Близнаци. Лунно-слънчевата опозиция може да представлява манталитета на „двете страни на една и съща монета“. Това, което споделят тези две светила, е ненаситната жажда за знания. Светилата обаче се различават по начина, по който постигат знания. Докато опозицията се установява, можете да използвате тази енергия, за да зададете последните си въпроси и да получите последната част от информацията, от която се нуждаете, за да осмислите този лунен цикъл.

Освен слънчевата опозиция, пълнолунието в Стрелец също ще обедини сили с ретрограден Плутон във Водолей. Пълнолунието ще има „по-голямо и по-добро“ отношение, което ретрограден Плутон може да трансформира. Ретрограден Плутон може да върне нещо обратно от лунния цикъл, но в нова светлина. Неочаквана информация или прозрение може да дойде, докато размишлявате върху близкото минало.

А ето и как пълнолунието в Стрелец ще се отрази на всеки зодиакален знак:

Овен

Вашето пътуване имаше много обрати през последните шест месеца. По време на този скорошен лунен цикъл може да сте излезли извън зоната си на комфорт. Растежът е дошъл от моментите, в които сте решили да продължите напред. Може да е имало пътуване, което да ви е насърчило да живеете пълноценно. Може да сте научили нещо ново от пряк или непряк учител, което е променило вашия мироглед. Помислете колко сте израснали в житейския си път при пълнолуние в Стрелец. Може да намерите повече позитиви от това, което първоначално сте очаквали.

Цялата статия можете  да прочетете  в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: стрелецпълнолуние
Още от Свободно време.
7 начина да привлечете интереса на мъжа, когото харесвате
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Експерт преди 3 седмици
Ще се отрази на върколаците, не на зодиите.