Седмичен любовен хороскоп за 11 - 17 март

Ето какво показват звездите за всяка зодия
11 мар 2024 09:52, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 11 - 17 март
Снимка: Istock

Романтиката е напът да превземе нашия любовен живот! В началото на седмицата Венера преминава в Риби. Слънцето също ще се „съедини“ с Нептун в Риби, усилвайки този блясък по отношение на романтиката. Може да ни е по-лесно да забележим хубавите страни на партньора ни или на определен обект на любовен интерес. Ако сме необвързани, Вселената е готова да ни предложи следващата ни сродна душа. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

През новата седмица представителите на зодията може да избягват любовта. Вероятно просто имате нужда от почивка от романтични драми или усещате, че сте били толкова увлечени към някого, че сте загубили чувството си за себе си в целия този процес. Сега ще имате желание за подхранването на собствената ви душа и отдаването на най-голямата любов към себе си и определено в дългосрочен план ще ви се отрази добре. 

Понякога е нормално човек да прави подобно бягство. Ако сте в сериозна връзка и нямате любовни драми, то седмицата ще ви вдъхнови да планирате нещо забавно за вас и партньора ви или дори кратко пътуване. 

Таро карти за март за всяка зодия

Телец

Границите между приятелство и романтика може да станат малко размити, Телци. Тъй като Венера влиза във вашия социален 11-и дом, има вероятност да започнете да чувствате по-нежна и сантиментална връзка с някого, когото някога сте смятали единствено за приятел. Този човек също може да започне да ви идеализира по по-романтичен начин. Бъдете внимателни.

Звездната карта показва, че докато тази променлива връзка може да бъде нещо хубаво за вас, нещата определено могат да се объркат. Много зависи от това дали и двамата сте необвързани или не и дали и двамата имате способността действително да изградите тази платонична връзка в нещо по-романтично. 

Любовен хороскоп за март 

Близнаци 

Опитайте се да не си създавате любовни конфликти, защото това може да се отрази отрицателно на вашата репутация. Възможно е някой да започне да клюкарства за личния ви живот по много публичен начин или чрез социалните медии, или лично с хора, които имат някаква власт над вас. Независимо дали историите, които се споделят, са верни или не, те вероятно са дълбоко лични. Не е изключено ваш познат да започне да разпространява слух за вас и друг човек, който изобщо не е истина. За щастие бурята от клюки ще отмине бързо.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: флиртзодииромантика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари