Как да си върнете самочувствието след раздяла

Намерете отново себе си и продължете напред
23
Как да си върнете самочувствието след раздяла
Снимка: iStock

Колкото и пъти да слушате песен на Тейлър Суифт след раздяла, болката от разбито сърце може да се почувства непоносима. Затварянето на глава от живота ви, като романтична връзка, не е нещо, което някой намира за особено удобно или приятно - независимо дали е човекът, който е решил да сложи край или не. Но без значение колко дълго сте били заедно с бившия ви, и двамата сте решили, в един или друг момент, да бъдете част от историята на другия – и това е нещо, което трябва да помните и цените.

Преживяването на този вид загуба може да отнеме много време, за да преминете през нея, а за някои може да бъде временно пагубно за вашето самочувствие и цялостно благосъстояние. Но не се страхувайте, има начини да преодолеете емоциите и умствените пречки, пред които може да се изправите на крака.

Как да възвърнете самочувствието си след раздяла

1. Позволете си да тъгувате по приключената връзка

Бихте си помислили, че ще бъде по-лесно да се излекувате след всяка следваща раздяла, която преживявате, но всяка ситуация е различна. Каквото и да правите, не вярвайте, че сте се провалили, защото връзката не е потръгнала. Предполага се, че всеки човек, който влиза в живота ви, е там с причина - дали да ви даде урок или да ви помогне да израснете по някакъв начин. Връзките – особено романтичните – могат да предизвикат мислите ви и да ви помогнат да откриете неща за себе си. И позволявайки си да скърбите, вие си давате разрешение да бъдете уязвими и присъстващи в момента.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: раздяла
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
една жена преди 2 месеца
Изобщо не виждам защо трябва да си губите самочувствието, заради раздяла. Трудно се намира половинка, не всеки с всеки пасва, така че напред в търсенето. Животът е хубав! Не се правете сами на герои в трагедии!
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като за начало никаква инфо за вашите доходи и имотно състояние. Защото в даден момент тези данни може да се обърнат срещу вас
18
0
 
3
 
! Отговори
Уточнител преди 2 месеца
Да намериш отново себе си? Зависи къде си се скрил. В миши дупки, в портфейла на богатото гадже, което те е отсвирило, в kюлotute на невярната хубостница - както Чарлз си беше признал, че мечтае, в партизанска землянка или някъде другаде?
17
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 2 месеца
До Анонимен 16 Говорим за самочувствието на човек, който си търси нова половинка на подходяща възраст и с подходящи качества. Всеки си знае какви точно качества иска да има търсената половинка.
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не е задължително да си го върнеш. Като си на възраст и знаеш, че след приключилата връзка вече можеш да си само нечий компромис, заместител...за какво самочувствие да говорим?
15
2
 
1
 
! Отговори
Ако си бил(а) преди 2 месеца
наранен(а) при късането на връзката без да заслужаваш това, трябва да натриеш носа на този(тази), който те е наранил(а). В един филм видях великолепна идея как да стане това, но тя е подходяща само ако наранената страна е била жената. С две думи, изпратиха в службата на наглеца млад актьор със задачата да се облече като травестит, да припне към наглеца, да му се "зарадва" като на гадже и после да си тръгне, закачливо обещавайки му страстна нощ.Онзи не успя да реагира своевременно и стана за смях
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 9 - Този казус има ли нещо общо със самочувствието, наранено от разпаднала се връзка? Оставил(а) си нещо недоизказано.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То ако самочувствието ви толкова зависи от връзките ви по-добре се метнете отнякъде, нищо не става от вас.
12
3
 
4
 
! Отговори
Йоана преди 2 месеца
С нова друга любов, of course
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хубава вечер!
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като отидете със съседката на Малдивите
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Реших да се оженя, дорде съм още млад, девойка да си взема, от род голям, богат. Да бъде хубавица, да знае да чете, да знае кой е Омир, кой Шилер и Гьоте. Да знае за Нерона, за Рим и Картаген, за умний Цицерона, за лудий Демостен. Да свири на пиано, да пее от сърце, пианото да плаче под нейните ръце. Не мина много време, постигнах си целта, но таз ангелска жена бързо се оказа същинский сатана."
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не слушаме тази песен.
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Клин клин избива, значи направо да си хване ново гадже и по този начин да докаже и на света, и на себе си, че не е залежала стока на любовния пазар? Но нали в статии като тази тук обикновено се дават съвети след една провалена връзка човек да не се втурва веднага в друга връзка, защото разстроените му емоции можело да го заслепят и да направи грешен избор?
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До решение . Ами ако край на връзката е сложил някой тарикат, който е приплакал на момичето, че е силно затруднен във финансово отношение и така я е изнудил да се харчат само нейни пари? Такъв, когато усети, че девойката е останала без финикийски знаци, също ли да й поиска пари на раздяла? Като обезщетение за това, че е споделял с нея времето и леглото?
5
6
 
5
 
! Отговори
Еврожендай преди 2 месеца
Както си връщате и Крим! С Контранастъпление! ХАх-ах-ха-ха-ХА-ха-ха
4
6
 
9
 
! Отговори
Ристе Пиратъ Росенец преди 2 месеца
С мазно турско кафе в скута на Пеевски!
3
2
 
8
 
! Отговори
решение преди 2 месеца
как ли ? като си поискате похарчените пари по време на връзката :)
2
2
 
10
 
! Отговори
Народът е казал: преди 2 месеца
Клин клин избива.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
хора със самочувствие и себеуважение не търсят компания