Седмичен любовен хороскоп за 8 -14 януари

Възможни са заблуди
0
Седмичен любовен хороскоп за 8 -14 януари
Снимка: Istock

През новата седмица има вероятност да не сме в състояние да се доверим на собствената си преценка по отношение на любовните въпроси. Меркурий в упорития знак Стрелец ще бъде в не така добра позиция спрямо Нептун. Това може да ни вкара в любовни заблуди. Новолунието в прагматичния знак Козирог ще ни даде възможност да оценим реалистично любовния си живот. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

Новата седмица започва с някои истини за родените под знака на зодията. Но дали сте готови за нея, Овни? Много е възможно що се отнася до любовта, да сте били наясно с някои истини, които не сте имали желание да приемете. Колкото повече си фантазирате, толкова повече завръщането към реалността ще ви разочарова. За щастие до края на седмицата ще можете да се възстановите и да предприемете действия, за да възвърнете романтичните си желания. Хубавото ви очаква!

Телец 

Обсъждането на любовния ви живот с приятел може само да ви накара да се почувствате по-объркани от всякога. Звездите ви съветват да избягвате да вземате важни решения относно любовния си живот, особено въз основа на приятелски съвети. Някои от вас може да се фокусират повече върху личностното си израстване и не чак толкова върху любовните въпроси. Това е чудесно, помислете за някакви обучения, семинари, които да посетите. 

Близнаци 

В началото на седмицата Меркурий ще бъде във сектора ви на партньорството и ще направи квадрат с Нептун, който в момента е във вашия сектор на кариерата. Докато обсъждате професионални цели с вашата половинка, може да забележите, че той или тя не подкрепят целите ви. Това може да се дължи на факта, че няма да имате достатъчно време за него/нея или да ревнува от постиженията ви. Не забравяйте, че любовта трябва да е подкрепяща, а не обратното.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари