Седмичен любовен хороскоп за 4 - 10 декември

Динамична седмица
5
Седмичен любовен хороскоп за 4 - 10 декември
Снимка: Istock

 В първата седмица на декември интензивността, която Венера носи, след като ще премине в знака на Скорпион, изисква подход „всичко или нищо“ към любовта. Ще бъдем изцяло или напълно откъснати от някого. Планетата ще влезе в тригон със Сатурн, стабилизирайки връзките ни, въпреки трудностите. Нептун обаче може да ни накара да гледаме през розови очила. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

В първите дни на декември Венера навлиза в знака на Скорпион и вашия 8-и дом. В резултат на това вероятно ще жадувате за емоционална връзка с някого или с любимия човек. Възможно е да имате взаимното желание да споделите за минали травми. Необвързаните определено ще имат любовни вълнения и може да се окаже, че някои от тях ще се влюбят в човек, който ще им помогне да бъдат по-добрата версия на себе си. 

Телец 

Динамиката на любовта и връзката ви, ако имате такава, определено ще ви обогати. Венера навлиза във вашия сектор на партньорството, носейки със себе си желанието за създаване на значими връзки. Необвързаните представители на зодията може да прекъснат срещи, за които усещат, че няма да доведат до развитие, но ще дадат предимство на тези с перспектива. Когато сте верни на себе си е по-вероятно да привлечете това, за което наистина жадувате. Ако сте във връзка, вие и вашият партньор можете да задълбочите любовта си. 

Близнаци 

Скъпи Близнаци, романтичните ви перспективи са напът да променят посоката. Венера ще окаже влияние върху вашия 5-и дом на любовта и удоволствията, но и на вашия 6-и дом на работата и кариерата. В резултат на това е възможно да бъдете обсебени от идеята да угодите по всякакъв начин на любимия човек, само и само да докажете любовта си. 

Но сериозно обвързаните може да очакват партньорът им също да покаже любовта си и ако получат по-малко, това ще доведе до негодуванието им. Вместо да чакате мълчаливо, споделете желанията си. За напълно необвързаните може да се окаже, че имат привличане към някой колега. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Фолкотека = миризма на абстинентна пот и чуствителни сърнички. Баси еволюцията на деградацията.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стана ли ви зелето?
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мише, а седмичен секс-хороскоп?
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Глупости.