Знаци, че трябва или да изчакате с брака, или изобщо да не се омъжвате

Сексът не е окей
30
Знаци, че трябва или да изчакате с брака, или изобщо да не се омъжвате
Снимка: Istock

Бракът е естествена стъпка в продължение на връзката, когато двамата партньори са сигурни, че искат семейство, искат да надградят отношенията си и да ги превърнат в нещо по-дълбоко. С брака обаче не трябва да се прибързва. Любовта, страстта, чувствата, щастието, което изпитвате в началото на връзката не са достатъчни, за да се впуснете в това отговорно съвместно съжителство.

Има някои сигнали, които издават, че е по-добре да не се омъжвате или определено не трябва да прибързвате с тази крачка.

Кои са признаците, че трябва или да изчакате с брака, или изобщо да не се омъжвате?

Партньорът ви лъже постоянно

Ако хващате половинката си в лъжа дори за някакви минимални и незначителни неща, това е сериозен червен флаг, че не може да му се има доверие. Малките лъжи се превръщат в големи и никога не можете да сте сигурни къде е истината, дори да ви я казва в даден момент.

Излъгал е за нещо голямо

Ако сте разкрили лъжа, която касае нещо голямо, нещо, което може да помрачи отношенията ви независимо дали е част от миналото или настоящето, това също е червен флаг да не бързате с брака. Когато встъпвате в такъв сериозен съюз е необходимо между вас да цари искреност, честност и откровеност. Ако те са помрачени от голяма лъжа, която сте разкрили, не бързайте да се омъжвате.

Близките ви казват да не се омъжвате

Този момент е много деликатен и е с двустранно значение. Понякога близките и семейството драматизират и нямат основание да не харесват партньора ви. В други случаи обаче са прави и е добре да ги послушате, да свалите розовите очила и да се опитате да погледнете обективно през тяхната гледна точка, защото може да имат право. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: браксемействолюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
... наблюдения ... преди 10 месеца
Ако те е измамил веднъж, ще го направи пак. Същата онази девойка от нашия курс впоследствие научи, че бившият й приятел и брат му предишната зима, преди да се запознае с нея, почти през цялата учебна година са били гаджета на две момичета от провинцията и редовно са ги посещавали в квартирата им, като са се представяли за ергени, а всъщност и двамат по това време са имали вече малко дете. На единият детето е било бебе на месеци, а другото малко по-голямо. Съпругите им при свекървата в прованса,
2
2
 
4
 
! Отговори
Лични наблюдения преди 10 месеца
1. Момчетата, които имат няколко паралелни връзки, често лъжат всяка една от партньорките си "Ще ти се обадя довечера, ще се видим утре, ще излезем в неделя", но я търси чак след седмица дена и се оправдава с измислени причини. Усетиш ли го, че лъже така, значи не си единствена жена в живота му. Не си губи времето с такъв. 2. Наша състудентка след месеци връзка откри, че младежът е женен, има съпруга в родния си град. После той се разведе, но тя разумно скъса с него. Измамил ли те е ваднъж, ще
1
2
 
9
 
! Отговори
Озадачен преди 10 месеца
Значи ли това, че само жените не бива да се омъжват за някого, с когото сексът не е о.кей? А мъжът, ако се е убедил, че за него сексът с някоя жена не е о.кей, не бива да счита това като причина да не се жени за нея?! Пак двоен аршин, пак жените са с привилегия!