Седмичен любовен хороскоп за 13 - 19 ноември

Слънцето ще се противопостави на Уран
13 ное 2023 16:11, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 13 - 19 ноември
Снимка: Istock

Очакват ни динамични планетарни събития, които ще окажат сериозно влияние върху романтиката. Новолунието в Скорпион засилва желанието ни да изследваме най-дълбоките мистерии на любовта. Интуицията ни ще бъде повишена. Слънцето ще се противопостави на Уран. Ако се окажем изкушени да направим нещо, за което знаем, че само ще нарани някой друг в бъдеще, трябва да помним, че манипулацията винаги има своята цена. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица енергията може да не е особено положителна, но вашата настройка към любовта ще бъде такава. Някои от вас ще осъзнаят, че най-добрият начин да подобрят любовната си ситуация е като се съсредоточат върху себеразвитието си. Вглеждането вътре в себе си и осмислянето къде може да се наложи да направите подобрения, за да бъдете по-добър партньор, сега или в бъдеще, ще ви бъде по-лесно и от полза. 

Дори ако вече сте напълно доволни от връзката която имате, не забравяйте да влагате в нея, не се водете от егото си. Обвързаните също така е добре да внимават и с парите през тази седмица. 

Телец

В следващите дни любовният ви живот може да е по-нестабилен. За необвързаните представители на зодията ще бъде важно да не пренебрегват „червените флагове“ в любовта, тъй като може някой да се опита да ги подведе. През тази седмица ни очаква новолуние, което ще окаже влияние на вашия партньорски сектор и за някои това може да означава и нова връзка, нова любовна среща.

Все пак имайте едно наум. Обвързаните Телци да заложат повече на хармонията и да избягват споровете с любимия човек. 

Близнаци 

Когато става въпрос за любов, Близнаците определено ще се справят много по-добре от някои други представители на зодиака. Венера все още се движи през вашия сектор на романтиката и това определено ще направи по-вълнуващ любовния ви живот. 

През новата седмица планетата на комуникацията – Меркурий, която е и ваша управляваща планета, ще направи зашеметяваща връзка с Венера. Тъй като Меркурий е във вашия партньорски сектор, разчитайте и на неговата подкрепа, без значение дали сте обвързани или не. Комуникацията с любимия човек ще бъде градивна, задълбочена, ще можете да намерите решение на някои важни за вас въпроси. Необвързаните вероятно ще дадат шанс на някоя интересна личност.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари