Сатурн стана директен, как ще се отрази на вашата зодия?

Тази планета всъщност може да ви бъде много полезен съюзник
12
Сатурн стана директен, как ще се отрази на вашата зодия?
Снимка: iStock

Внимание, зодиакални ентусиасти: Сатурн вече не е ретрограден! След няколко месеца ретроградност, тази планета стана директна в знака на Водолей на 4 ноември и ще продължи да е такава още цели шест месеца.

Сатурн пословично е известен с това, че е „суров“ и най-често е свързван с кармата и справедливостта. Често неразбрана заради зловредните си влияния, тази планета всъщност може да ви бъде много полезен съюзник, който да имате до себе си и който да внесе лека промяна в перспективата ви за живота. Сатурн има свой уникален начин да ни кара да осъзнаваме неща, за които сме си затваряли очите.

А по-долу са и уроците и благословиите, които директният Сатурн ще даде на различните зодии с директното си движение през следващите 6 месеца:

Овен

Сатурн напуска своя ретрограден цикъл с благословия върху вашите умения да се изразявате. Въпреки че последните няколко месеца може да са ви се сторили като чистилище, те са ви превърнали в чисто злато. Вие сте по-наясно с това, което искате от живота, така че започнете да избирате думите и мислите си разумно и гледайте как животът ви се трансформира по ваш вкус. Съсредоточете се върху това, което заслужава вниманието ви и преминете от хълцането и мънкането към по-директния изказ – няма  да съжалявате.

Телец

Последните няколко месеца бяха трудни за вас по отношение на вашите финанси и чувството ви за самоуважение. Обмислихте и научихте всичко, което трябва, и сега с движението си напред, Сатурн ви благославя с възможности, които не само ще ви помогнат да загребвате с пълни шепи от живота, но и да се почувствате по-изравнени с темпото на живот, за което тайно мечтаете. Най-накрая ще разберете какво е усещането да има изобилие около вас.

Близнаци

Близнаци, вие преминахте през студен, тъмен тунел през лятото на тази година, а сега най-накрая можете да видите светлината в края му. Може да се е случило дълбоко кармично прочистване в различни аспекти от живота ви, особено във вашите взаимоотношения. Сатурн ви благославя със самочувствие и осъзнаване на ролята ви на творец в собствения ви живот. През следващите няколко месеца се подгответе да се насладите на радостта си като майстор, заобиколен от подкрепящи енергии, които ви тласкат напред.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Сатурн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Чучело преди 11 месеца
Изтърка плочките на София и се разчепи дивата сел
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Що така нагъл тоя Сатурн ? Вчера също се идиректчи. Направо на засипахте с астрологичности.
1
1
 
3
 
! Отговори
Стига глупости! преди 11 месеца
Вземете си кред... такова, хороскоп за една зодия без пари! Няма как да стане. Каквото горе, това и долу. Да, но само ако е отчетена датата на раждането Ви. И дори часа. Иначе излиза, че при 8 милиарда население 666666666 души имат безплатен хороскоп. Не вярвате? Сметнете си го сами. :D