Зодиите, които са привлечени от мрака и тъмнината

Вие сред тях ли сте?
26 окт 2023 17:45, Теодора Драгоева
6
Зодиите, които са привлечени от мрака и тъмнината
Снимка: iStock

Непознатото, окултното, мракът, тъмнината и мистерията са неща, които привличат не всички, но определен тип хора. Този вид личности винаги имат склонност или проявяват характеристики, които лесно могат да бъдат свързани с по-тъмната страна на нещата. Ако погледнем към зодиакалните знаци, ще  видим 4 такива зодии, които сякаш обичат повече мистерията и гравитират към негативните аспекти на нещата в сравнение с другите зодии, които са по-свързани със светлината. Представителите на тези зодии не се плашат от непознатото, невидимото и неуловимото.

А ето и кои са те:

Скорпион

Скорпионът е може би най-известната зодия, свързана с тъмнината в астрологията. Хората, родени под този воден знак, са известни със своята интензивна, напрегната и страстна природа. Те не се страхуват да се впуснат в дълбините на емоциите си и да изследват по-тъмните аспекти на човешкия свят и опит. Те често са привлечени от мистерии, тайни и от неизвестното, което понякога може да се възприеме като очарование от тъмнината. Тяхната решителност и желание за трансформация също могат да ги накарат да прегърнат по-тъмните страни на живота и на собствената си личност. Този зодиакален знак е потаен и загадъчен, което още повече засилва усещането за привличането му към мрака. Въпреки това, не всички Скорпиони са обсебени от негативното, а много от тях водят напълно балансиран и хармоничен живот.

Кои са другите зодии, които често гравитират към мрачната страна на нещата, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: мрак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Бля Бля Бля преди 11 месеца
Водолеите и козирозите са най-скучни, мързеливи и злобни лишени от собствен стил. Жените водолей копират други жени, на които завиждат. Е ... да така е, логика няма това техно поведение. Толкова им е сивото вещество. Козирог комплимент никога няма да направи от злоба и ниска интелигентност.
2
4
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 11 месеца
"Колкото и да е бърза светлината, мракът вече е там и я чака" - Тери Пратчет.
1
5
 
3
 
! Отговори
Мракът е вечен преди 11 месеца
Светлината идва след това. И кой я дава? Светлоносеца, Прометей, Луцифер, Исус? Дали е за добро?