Мода за есента: тъмносиньото е задължително

Ето с какво да го комбинирате
21 окт 2023 22:50, Дарена Найденова
11
Мода за есента: тъмносиньото е задължително
Снимка: iStock

Ако погледнете в есенния и зимния си гардероб, най-вероятно ще видите редица сиви и черни дрехи. Не се притеснявайте, всичко е наред с вас, просто сезоните в края на годината предразполагат за носене на по-тъмни цветове. Освен това, черното и сивото са изключително гъвкави и могат да се съчетават с всичко. Но тази година ще има нюанс, който може би ще замени и двата класически цвята.

На сцената излиза тъмносиньото. Почти толкова гъвкав, но значително по-мек, цветът е шикозната алтернатива на черното. Ако през лятото не искате дрехите ви да се превръщат в топлинен магнит, а през есента жадувате за по-светла палитра, за да се преборите с депресивното състояние от по-студеното време, синьото е вашият цвят.

Като се има предвид това, докато всеки цвят си пасва чудесно с черно, някои нюанси допълват тъмносиньото по-добре от други. Ако и вие искате да се включите в тенденцията, но не знаете как, ние имаме няколко предложения за вас.

С какво да съчетаете тъмносиньото тази есен

1. Бежово
Тъмносиньото изглежда елегантно, бежовото – също, така че е напълно нормално двете да се комбинират по перфектен начин. Може да повторите визията на снимката, съчетавайки тъмносин пуловер с къси ръкави с бежови панталони и бяла риза. Разбира се, може да направите и обратната комбинация – бежова блуза с тъмносин панталон или дънки.

С какво още да съчетаете тъмносиньото тази есен може да разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: мода за есента
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди седмица нали беше жълто! Ко ш прая ся кат ми ушиха жълти дрехи?
9
0
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Жена като тази на снимката ако ще и отровно зелено или бабешко кафяво да сложи, пак ще и отива. А Нинова какъвто и модерен цвят и кройка да сложи, пак ще си е грозна лелка :))))
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
3aтoвa ли kocтoвaцитe ca нa влacт?
7
2
 
2
 
! Отговори
До 6 и 7 преди 1 година
Тук не е Украйна, бе! Тук е ЕС. Солидарността си е солидарност, но модата си е мода.
6
3
 
3
 
! Отговори
Намерете дрешки преди 1 година
От гардероба на майка си и баба си, може да е останало нещо от времето, когато са били гимназистки и униформата е била задължителна - поли, ученически престилки, жилетки, шлифери. Ако сте русокоса и дългокоса, сплетете косите си на плитки, облечете някоя от тези дрешки и си тананикайте малко преиначена онази стара романтична песничка за "ученичката с черна престилчица, ученичката с русите коси". Вие пейте "синя престилчица", ефектът ще е добър.
5
2
 
3
 
! Отговори
На мода е преди 1 година
ЗЕЛЕНОТО
4
1
 
4
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
Сега на мода е зеленото.
3
2
 
4
 
! Отговори
Романов преди 1 година
Задължително е да посетите психотерапевт!
2
5
 
0
 
! Отговори
Не преди 1 година
бих излязла пред хора с халат за баня (модифициран), какъвто и цвят да е. Иначе съчетаване на бежово с тъмносиньо е за далтонистки.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища!