4 грешки, които жените допускат в търсенето на партньор?

Не сте наясно какво точно търсите
19 окт 2023 21:25, Михаела Лазарова
16
 4 грешки, които жените допускат в търсенето на партньор?
Снимка: Istock

Ако имате желанието да създадете сериозна любовна връзка, но все още нямате такава, вероятно се питате защо това се случва точно на вас.

Срещите и намирането на подходящ партньор могат да се окажат трудни. За да попадате отново и отново в една и съща ситуация, означава, че допускате определени грешки, които ви отдалечават от възможността да срещнете подходящия мъж.

Вижте 4 грешки, които жените допускат.

1. Очаквате, че ще можете да го промените.

Това е голяма грешка, която води до сериозна загуба на време и възможности да срещнете подходящия за вас партньор. Ако например той ви каже, че с вас му е приятно, но не търси сериозна връзка, тъй като иска да се наслаждава на свободата си, иска да развива кариера или друго, то повярвайте му. Очакванията, че той ще вземе друго решение спрямо вас, което да удовлетвори желаната ви връзка е малко вероятно да се оправдаят.

10 стъпки за стабилизиране на любовната връзка

2. Приемане на неприемливо поведение.

Не можем да контролираме другите хора, но можем да изберем в какво да участваме и как да реагираме на поведението им към нас. Още една причина, която намалява шансовете за намирането на по-достоен партньор за една жена е, това че тя приема неприемливо поведение в настоящия момент, от мъж, с когото има само флирт или някакви любовни взаимоотношения.

Той не полага усилия да ви спечели? Няколко дни не ви пише, не ви се обажда, а след това внезапно се сеща за вас и това се случва често? Това са само малка част от примерите, които една жена не бива да толерира спрямо нея. Очевидно той ви харесва, но недостатъчно, че да се фокусира само върху вас, може би защото сте опция, а не избор.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
1
 
! Отговори
една жена преди 1 година
Мъже, които не могат да си намерят жена, обсъждат хипотетичен проблем на жените да си намерят мъж :)
12
4
 
3
 
! Отговори
Пета грешка преди 1 година
Не си ползва червото, за да достави повече удоволствие на партньора си, или ако го прави се случва той да вади люспи и други материали от него.
11
1
 
5
 
! Отговори
Шестата грешка преди 1 година
Съобразява се със съветите на лицемерни приятелки.
10
1
 
9
 
! Отговори
До ПартньорЪТ /2/ преди 1 година
И тази, на която плащаш, прави 4 грешки. 1/ Полакомява се за парите, без да знае на какъв тип може да налети. 2/ Не си дава сметка, че докато прави секс за пари младостта й ще отлети. 3/ Пренебрегва факта, че клиент-плащач няма да бъде нежен, а това бързо ще я амортизира физически. 4/ Не се сеща, че когато реши да приключи с древния занаят, рискува да бъде разпозната, оклюкарена и осмяна от бившите си клиенти, докато се опитва да си изгради нов живот.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища!
8
1
 
10
 
! Отговори
Най-голямата грешка преди 1 година
Дължи се на наивност и малък житейски опит.Въобразява си, че може да намери съвсем младо момче, на нейната възраст, което хем да е хубавец,хем да се влюби в нея по юношески романтично,хем да е с добра професия и високи доходи, хем да й бъде верен до края на живота им.Младият хубавец още не се е нахойкал; за стабилна професия и високи доходи са нужни години, за да се постигнат; ако отговаря на първото или на второто условие, жените сами ще скачат в леглото му и трудно ще остане верен само на една
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След дълги изпитания!
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важно е жените да не живеят с илюзията,че те самите могат да се променят-не могат. Могат само да променят външността си, което е е достатъчно.
5
13
 
3
 
! Отговори
Пенка преди 1 година
Грешка е жената да прави компромиси с финансовото състояние на мъжа, височина, имоти, гени. Не правете такава грешка, момичета, че много ще страдате. Аз дадох шанс на моят и много съжалявам. Исках да е над 1.90 и поне със 120 хиляди лева годишна заплата, както и да има собствен апартамент в центъра на София. За съжаление дадох шанс на една тапичка висок само 1.85, работещ за 7 хиляди лева на месец и имащ двустаен апартамент. Сега горчиво съжалявам, че му дадох шанс.
4
3
 
9
 
! Отговори
ВиброБанкомат ПиеБие преди 1 година
Грешката е че търсите такива като мен!
3
2
 
17
 
! Отговори
бла,бла преди 1 година
Само 4 да беха... :D
2
2
 
6
 
! Отговори
ПартньорЪТ преди 1 година
Ама мен кво ме интересува ? Аз си плащам !
1
2
 
16
 
! Отговори
Честа грешка преди 1 година
е да ходи да се *** с други партньори