Структурирани и впити дрехи – модата през есента и зимата

Забравяме за широките модели за известно време
15 окт 2023 16:42, Дарена Найденова
11
Структурирани и впити дрехи – модата през есента и зимата
Снимка: iStock

Овърсайз и широките дрехи може да са били норма за стил през последните няколко сезона, но есента и зимата носят със себе си нещо съвсем различно. Вместо широки и просторни, през този сезон ще видим много стегнати и структурирани модели, които предлагат по-изчистен вид.

Дизайнерски къщи като Saint Laurent и MM6 Maison Margiela вече са подхванали тази тенденция и са я превърнали в елегантни дизайни, които могат да променят есенния и зимния ни гардероб. Блейзъри, палта и панталони са само няколко елемента, които можете лесно да включите в ансамблите си за студено време, за да получите по-изтънчен външен вид.

Скроените визии в следващите сезони не се отнасят само до ръкавите и подгъвите – целта на тенденцията е да придадете на вашия силует структуриран, но контрастиращ вид. С по-широки рамене и стегната талия, тези части работят за лесна визия на пясъчен часовник.

Плисираните детайли по долнището ви могат да ви помогнат да създадете илюзия за по-дълги крака и по-висока фигура. Всичко това ще ви помогне за създаване на елегантен, модерен и устойчив гардероб. Способни да издържат няколко сезона, не е нужно да се притеснявате за дълголетието на тези нови допълнения към вашия стил.

Разберете повече кака да носите структурирани и впити дрехи от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: впити дрехи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.