10 знака, че сте влюбени

Чувствате, че това е повече от просто увлечение
30 авг 2023 03:00, Михаела Лазарова
12
10 знака, че сте влюбени
Снимка: Istock

Да си влюбен е едно от най-необикновените усещания, което има различни проявления. То е повече от просто похот. Трябва време, за да осъзнаем, че сме се влюбили в някого, а ако той се окаже прекрасна личност, още по-добре за нас. Как се усеща влюбеността? Тя е когато видим нещо много хубаво, когато ни се случи нещо хубаво или пък не чак толкова, да искаме първо да го споделим с точно определен човек, който ни е на сърцето.

Дали вие сте влюбени? Вижте 10 знака.

1. Започвате да усещате всичко около себе си. Всичко започва с „пеперудите в стомаха“ и разбираш, че всичко около теб има смисъл. От залезите, до прохладния полъх на вятъра.

2. Изведнъж ставате енергични и позитивни. Когато любовта ни прави щастливи, нашата настройка към живота е друга. Влюбеността наистина ни променя.

10 сигнала, че той търси сериозно обвързване

3. Понякога се чувствате и малко нервни. Това разбира се е съвсем нормално. Вероятно се питате дали всичко хубаво, което преживявате е реално. Искате всичко, което правите за човека, който е обект на емоциите ви да е перфектно, а това също ви кара да се чувствате малко нервни.

4. Искате да се обвържете, дори и досега да сте предпочитали неангажиращите връзки. Ако някога сте се чудили какво е чувството да си влюбен, тогава това е дълбокият копнеж да се обвържеш с определен човек. Любовта става все по-дълбока с времето и променя гледната точка за обвързването.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Любовта е нещо, от което трябва сериозно да се бяга. Не е нормално човек да изпада в подобни състояния, в които не мисли рационално и прави неща в ущърб на собствения си интерес. Винаги усетя ли, че се влюбвам - си тръгвам!
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз скоро не съм изпитвала това чувство...
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига да се обичат!
5
4
 
8
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Ако саму тва ви е в глъвътъ как дъ и дигнете краката Начи сте влюбен
4
2
 
10
 
! Отговори
Има и по-нагли преди 1 година
Твърдо е решена изобщо да не се стигне до секс. Няма никакво намерение да води полов живот с този човек, но й харесва да бъде канена от него на срещи, да я води по заведения, екскурзии, културни събития и да й прави подаръци. Прави се на невинна и недостъпна, а когато набележи по-перспективен или когато момчето вече откаже да изчаква, сюрпризира го с прочувствено слово в смисъл "Прецених, че не сме един за друг и не искам да ти губя времето. Прости ми!" Или просто изчезва и го блокира.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не бърза със секса и все го отлага само хитрушата, която не е влюбена, но е преценила, че тази връзка й е изгодна. Ще му пече джигера на бавен огън докато той не заяви, че намеренията му са сериозни и след това ще го подкани да дойде да я иска от баща й заедно с родителите си и с пръстен. Чак след това щяла да се съгласина секс.
2
0
 
3
 
! Отговори
Относно 5-ия знак преди 1 година
Не се бърза да се започне секс само при три условия: Ако традициите са консервативни и изискват изчакване; ако по обективни причини двамата влюбени са далеч един от друг; ако поне единият от тях не изпитва особено силно сексуално привличане спрямо обекта на чувствата си, но в такъв случай проблемът е медицински.
1
1
 
4
 
! Отговори
Аналитично заЛюбовта преди 1 година
Изброените знаци ги има и при онова, което Мишето нарича "просто увлечение". Но ако тези знаци не угаснат един след друг в течение на първите няколко месеца или година, значи имаме налице любов, а не само увлечение. Любовта е дошла закономерно след увлечението. Докато си страстно увлечен(а), започваш да преценяваш личността на другия в разни аспекти и в резултат натова или се влюбваш, или обектът на увлечението постепенно престава да те вълнува.