Най-ценните качества, които да търсите у един мъж

Вижте как се отнася с другите хора в живота си
16 авг 2023 22:18, Михаела Лазарова
165
Най-ценните качества, които да търсите у един мъж
Снимка: Istock

Знае се, че любовта е сляпа и щом срещнете човека, който ви кара да се чувствате на седмото небе, може би трезвото мислене ви спира и всичко, което правите е ръководено от сърцето. Но не бива да забравяте, че любовта има своите етапи – след първоначалното влюбване следва период на откриване, криза, привързване, ангажираност и др. Ето защо, преди да преминете към предприемането на по-сериозна стъпка, помислете добре дали мъжът, когото харесвате наистина притежава нужните качества.

В следващите редове ще ви споделим и кои са най-ценните сред тях:

Стабилност

Вероятно в гимназията или дори през първите години в университета, сте си падали по “лоши момчета“. Колкото повече време минава обаче, толкова повече осъзнаваме, че стабилността у един мъж е може би едно от най-важните качества, които търсим. Това не означава, че мъжът до вас трябва да е непременно скучен – напротив – по-скоро отговорен и сериозен. Такъв мъж има стабилна, постоянна и сериозна работа; той има железен график и винаги спазва уговорките си.

Любовни съвети за дами, навършили 40, които търсят партньор

Увереност

Увереният мъж е сигурен в себе си и във вашите взаимоотношения. Такъв мъж ще оцени подкрепата ви, но няма да се нуждае от потвърждение от ваша страна. Той ще се радва на вашия успех, ще ви подкрепя в решенията ви, а пък вие ще усещате, че именно той е рамото, на което можете да се опрете в трудни моменти. Такъв човек ще има чувство за баланс и ще взема решенията със замах, без да се колебае.

8 комплимента, които са важни за мъжете

Независимост

Всички сме чували за мъже, които имат нужда от жена в живота си, която да играе ролята на техен двигател. Но всъщност, ако един мъж е независим и знае какво иска, той ще намери в себе си достатъчно сили, за да бъде сам своя собствена движеща сила. Не забравяйте, че независимостта и умението да се грижиш за себе си няма нищо общо с възрастта.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Жена на 47Шанса да няма деца от бивша жена ако е на 50 е малък.
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Жена на 47. Бабинтата ти трънкина. Поине си признаваш, че си шавлива, ако пак казвам, се съмнявам че изобщо си жена.
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до жена на 47. Тя е от тия дето са се "наживели" и вече търсят семейното огнище, но пак с велики претенции. Ако въобще драскащия е жена в което дълбоко се съмнявам. Пак е някой нарочен тролинген защото непрекъснато вменява че българските мъже не ставали били. Винаги се появява само под такива статии което си е показателно.
19
9
 
3
 
! Отговори
Жена на 47 преди 1 година
Ами аз не понасям неуспели мъже и не мога с такива да имам връзка. Да, мили са първоначално, ама са много комплексирани.
18
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До МарияВсичките ми познати приятели мъже които се ожениха направиха шкембе.Търси си тогава чужденец.То и украинките са по-красиви от българките.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истинска любов до 25, после всички жени стават меркантилни до забрава.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища!
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвременната жена търси мъж когото да командва.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както се разбира "жените" у форумето не търсят нищо да има в главите на мъжете.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Жена на 47 до 13. Докат търсиш колко досега та изръмбиха ? Сигурно си станала известна в маалата ?
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Жена на 47 до 13. Търси квот щеш. Обаче щом досега не си намерила няма и да намериш. Те младите момчета не са като Макрон.
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нямало мъже в България, бе? Бреййй, ще взема да си мисля, че съм с единствения! Я посмалете капризите и претенциите, щото със сигурност не сте Моники Белучи и пак потърсете. Има достатъчно мъже в България, ама, наистина мъже. Не татуирани батки.
10
8
 
4
 
! Отговори
Жена на 47 до 13 преди 1 година
Душата ми го иска, след като съм написала всичко това. Нали ще е висок и с плочки, как няма да има интимно привличане? Ама виж, аз не търся шкембелия, плешив, нисък и безработен, който от дъжд на вятър ще работи и няма да може да ми угажда.
9
11
 
11
 
! Отговори
Rosso до някога жена преди 1 година
Какви кандидати бол имаш на 47? Като знам след 35 на какво заприличвате, ми е много интересно. Сигурно броиш погледите на чичаците пред блока за сериозен интерес. Мила, мъжете до 55 при положение, че не злоупотребяват с алкохол и др и спортуват, приличат на мъже. Вие след 35 заприличвате на нещо, което някога е било жена.
8
1
 
6
 
! Отговори
До Жена на 47 преди 1 година
И, като се окаже, че не е твоят човек, независимо, че притежава всичкото изброено, т.е. душата ти не го иска, не се чувстваш добре с него, няма го интимното привличане, не ти импонира поведението му, отношението към теб кО прайш?
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мария. А ти какво предлагаш - каца с мас с безброй комплекси, прищевки и капризи ? И разбира се да си "свободна" ? Тоест да не се интересува къде ходиш и какво правиш.
6
4
 
6
 
! Отговори
Мария до 9 преди 1 година
Припозна се, нали?
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мария. Стига дращи с различни имена бе тролинген.
4
14
 
19
 
! Отговори
Мария преди 1 година
Бг мъжа в общи линии не става. Много малко са изключенията. Средният е вече с шкембе и бузи като превтасал хляб от бирата и хляба на около 35. Изкарва колкото за него и с помощта на мама успява да спести за части за колата и бира. Търси жена нещо средно между домакинята мама и порноактриса от филмите му вечер. Насреща предлага космато туловище, клони към импотентност и е по-стиснат от до чичо скрудж. Разбира се, всяка вечер коментира с подобни как жените не стават и търсят паричките му.
3
15
 
8
 
! Отговори
Една жена на 47 до 2 преди 1 година
Аз съм жена, това не е пазар да се предлагам и да наддаваме. Той трябва да ме оцени, аз изисквам. Не търся някой комплексар, който само търси нещо насреща. Търся истински мъж, който да се раздава за мен. Кандидати бол, аз избирам.