Сигурни знаци, че той не ви изневерява

Имате редовен полов живот
15 юли 2023 23:00, Михаела Лазарова
65
Сигурни знаци, че той не ви изневерява
Снимка: Istock

Изневярата е едно от най-плашещите неща във връзката. Няма човек, който да не се пита дали половинката му не му изневерява. И колкото и доверие да си имате, капчицата на съмнение винаги може да се появи, понякога повече, понякога по-малко.

Изневярата е и една от най-непростимите грешки във връзките. Много двойки не успяват да се справят с изневярата и тя се превръща в повод за край на връзката.

Как да премахнете чувството за несигурност след изневяра

И докато има редица признаци, че партньорът ви не ви е верен, има и такива, които подсказват тъкмо обратното.

Ако се чудите дали партньорът ви изневерява, вижте знаците, които показват, че няма от какво да се притеснявате и че той ви е абсолютно верен.

Той не е спрял да се интересува от вас

Интересът в отношенията е ключов за развитието на връзката. Ако партньорът ви все още се интересува от вас, грижа го е как е минал денят ви, не спира да се опитва да задоволи желанията и нуждите ви, това е ясен и безотказен признак, че не ви изневерява, а ви обича също толкова силно, колкото и в началото.

Приятелите му не се хвалят с изневерите си

Обкръжението винаги има значение. Много често се събираме с хора, които се превръщат в наши приятели заради сходни разбирания за живота. Ако приятелите му са прелюбодейци и с охота се хвалят с това, вероятността и той да е такъв е голяма.

15 признака за мъжка изневяра

И обратното – ако приятелите му са верни на половинките си и държат на честните отношения, можете да сте една идея по-спокойни и за вашия партньор и неговото отношение към връзката ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: флиртлюбовизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
0
 
! Отговори
Смилена Татарска преди 10 месеца
Аз съм изневерявала на всичките си гаджета, защото обичам да съм желана и ревнувана. Чувствам се като богиня. Родена съм за гейша.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 30 - При всеки мъж е различно. Всяка знае своя мъж.
30
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вчера гледах клипчета женени американци плащат по 80 долара, за да им пи каят в устите по спа центровете. 300 долара за да ги пляскат с пръчка. Та какви са сексуалните нужди на мъжа ти, според който трябва да бъде по-висш от теб в йерархията?
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"сексуалните нужди"
28
1
 
2
 
! Отговори
Сексът е показател преди 1 година
Всяка жена знае какви са сексуалните нужди на мъжа й. Ако забележи, че той вече не я търси за интимности толкова често, колкото му е било необходимо дотогава, трябва да си зададе въпроса дали това се дължи на болест, преумора, ядове, напредване на възрастта или защото получава на друго място онова, което му е нужно. Ако причината е тази последната, жената да се запита защо е охладнял към нея. И като намери отговора, да реши какво да предприеме.
27
5
 
3
 
! Отговори
До Българин преди 1 година
Едно е да гушкаш дискретно и да си пазиш семейството, друго е да се хвалиш гръмко, без да те е грижа, че обиждаш и излагаш жена си или прителката си и без значение дали ти се е случило макар и само веднъж някоя чужда да ти пусне. Има и такива, на които им се случва много рядко, но те реагират като кокошка, когато снесе яйце. Разкудкудяква се така, че и глухите да разберат, като при това казва и името на тази с която го е направил, описва сексуалните й качества, не го е грижа, че я прави за смях
26
3
 
7
 
! Отговори
българин преди 1 година
Ако не сте гушкали от време на време чужди женички , значи сте живяли напразно !!
25
5
 
3
 
! Отговори
Много са младитеМъже преди 1 година
които истерясват на тема "Може и да се съглася да живея на семейни начала с някоя, но без официален брак, за да мога да си тръгна, когато ми скимне" и "Моногамията е противоестествена и аз винаги демонстрирам това в компания, за да ме уважават приятелите ми, не ми пука, че наранявам гаджето, което съм довел с мен". Докато има такива "геройчета", ще има и демографска криза. Не защото жените не били искали да раждат, а защото са малко мъжете на място, които поемат отговорност за деца и семейство.
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъжете станаха много претенциозни, ама да не му изневерявали ама що си пишеш с други, дай пари или трай ако не ти изнася довиждане
23
0
 
2
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Ако ви мандръса яку и с голему желание и страст начи не оди при друга !
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това значи ,че е прекалено умен,телефонът ,компютъра са така кодирани,видеорегистраторът на колата също..а ти си вервай...блажени са верующите..
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Партньорът бяга от насилници!
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако някой притежава качеството да не изневерява на човек, когото обича, това не го прави автоматично желан!
19
6
 
8
 
! Отговори
Не е човешко преди 1 година
Моногамията я промотират от 2 хил години за да няма много изоставени и сираци. Човешката история е на стотици хиляди години и винаги човек е бил полигамен. И мъжете и жените. Както виждате проблеми с демографията и сексуалността има сега. Преди са се тресли наляво и надясно, под път и над път. Моногамията е антиприродно явление, което те принуждава да правиш неща, които са неприсъщи. Да стоиш с една жена цял живот си е наказание. И го има само в християнството. Най-измиращата популация.
18
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурни знаци,че той не ви изневерява.Инат,проклетия,докато го побъркате да омекне отсекъде и да има проблем с простатата.Добра издръжка на говедцето и нито грам женски сантиметри.Третирайте го като общ работник и спете с всички други.Да живее Марс.
17
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Любовта и секса са различни неща...............аз обичам жена си, но понякога чуждата жена е по-сладка!!
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища!
15
3
 
3
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
Какви изневери, какъв с,екс, каки глупости?... Половите органи са единствено да ходите по нужди в тоалетната, дали по малка, дали по голяма...
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятелите наистина имат голямо влияние. Когато те са хаймани, това много ще пречи на връзката. Дори той да харесва момичето и родителите му да настояват да я вземе за съпруга, защото и те я одобряват, връзката може да се разпадне, ако той много държи на приятелите си, които почти всяка вечер го водят по кръчми и си тръгват оттам всеки път с различни момичета от категорията на онези, които тръгват с всекиго и лягат още първата вечер, макар да са се запознали само преди няколко часа. Има такива.
13
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да престане да прави секс с теб и по други причини, не само заради изневяра. Може да си му омръзнала. Възможно е и вече да не може, особено ако възрастта му е понапреднала.