6 навика, които потискат сексуалното желание

Имате деца, които спят с вас в леглото
33
6 навика, които потискат сексуалното желание
Снимка: Istock

Всяка промяна в живота на двойката може да повлияе на сексуалното желание. Проблемите, продължителността на връзката, натрупването на умора в отношенията са сред възможните причини. Но има и такива, които са свързани с ежедневните навици.

Навиците в ежедневието могат да отблъснат партньора или да се превърнат в пречка за секса. Някои обстоятелства всеки ден, в комбинация с личните ежедневни навици, могат да потиснат либидото и да доведат до нежелание за секс.

Кои са навиците в ежедневието, които потискат сексуалното желание?

Лягате си по различно време

Ако с партньора ви се различавате по това кога ви се спи и какъв е графикът ви за лягане, това може да афектира сексуалното ви желание. Някои хора предпочитат да си лягат по-рано, други са нощни птици. Ако и работните ви графици оказват влияние на времето, в което си лягате, това също може да се окаже проблем. Когато си лягате заедно, вероятността да имате повече настроение за секс е по-голяма.

Спалнята ви е постоянно разхвърляна

Безпорядъкът и бъркотията от дрехи и неща в спалнята може косвено да повлияе на сексуалното желание. Непочистената спалня, в която цари истински хаос, може да отблъсне партньора ви и да го накара да не иска да прави секс с вас.

Телевизор в спалнята

Ако имате навика да гледате телевизия преди лягане, това също може да намали либидото. Ако се загледате в интересен филм или партньорът ви гледа някакъв спортен мач, това може да ви откъсне от желанието за интимност.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: любовромантикаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 22 - Ми щом е на балкона, изхвърли го директно на улицата, но внимавай да не те усети някой. Например, направи го когато вали проливен дъжд с гръмотевици. Ако пък те усетят, гледай на нещата откъм добрата страна. Ще те глобят, но бъди сигурен, че някой съсед от злоба ще викне и някоя от телевизиите. Тъкмо ще станеш известен като те интервюират. Успех!
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища!
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прекалено много внимание за незначителни неща!
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 18 Аз още имим в една голяма тенджера в хладилника, нищо му няма. Тъй като не го правим прекалено солено, от това последното зеле си правим по малко салатка и е чудесно.
9
0
 
2
 
! Отговори
От 15 преди 1 година
Предишния N10 са го заличили и затова не се разбира на кого отговарям, но вие се досещате.
8
0
 
4
 
! Отговори
От 9 :)) преди 1 година
До До 11 Предполагам, че поканата е отправена към мен. Може пък да дойда, ако ме споходи безсъница. Ти разбира се ще трябва да помагаш. Посреднощ тъкмо няма да ни ругаят съседите ти, че умирисваме стълбището, разнасяйки това легендарно зеле. И да вземеш да приготвиш ракийка с шопска салатка, ей!
7
4
 
12
 
! Отговори
До 10 преди 1 година
Ти го пишеш на шега, но много млади момчета привикват да маструбират редовно. Обикновено такива живеят с родителите си и не могат да канят приятелките си вкъщи. Когато им се отдаде случай да отидат с гаджето си на купон в нечия вила или пък приятелките им в събота ги канят у дома си, защото родителите им са заминали някъде, се оказва, че тези младежи не могат да се представят добре именно защото редовно разпиляват семето си с "Десислава" и "Левислава", така са свикнали.
6
2
 
10
 
! Отговори
Космандра преди 1 година
1. Не стрижете котака! 2. Гърмите през задната цев. 3. Обгазявате като в Ипр през 1915 г!
5
3
 
11
 
! Отговори
Чекмеджан Магнитски преди 1 година
Търся жена за която аромата на чесън е афродизиак.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 8 Ето това потиска сексуалното желание на теб и партньора /или партньорката ти/ и затова не си в брачното ложе, а седиш на компа и се оплакваш тук. Вземи го изхвърли това зеле най-сетне!
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През соца-малки заплати на младите специалисти. Първите 10-ина години от демокрацията - периодични безработици, години на зверска инфлация, овдовели стари родители, неможещи да оцелеят с нищожните си пенсии. И ето ти ги красавците вече преминали през мъжката критическа възраст. После неуспешни опити да намерят подходяща жена, защото не са преодолели младежката си претенциозност, все още си въобразяват, че са перспективни млади красавци. И накрая, ергени пред пенсия, непостигнали нищо в живота.
2
4
 
12
 
! Отговори
Двама красавци знам, преди 1 година
които си останаха стари ергени. Първите 30 г. от живота им минаха през соца. Единият спеше на диванче в кухнята, което едвам го побираше, защото е с атлетична фигура и висок ръст. В малък апартамент живееха той, родителите му, семейството на сестра му, която имаше и дете, а зимно време при тях пристигаше и баба му от село. Това продължи чак докато той почти съвсем побеля, макар че все още нямаше 50 г. Другият юнак до днес живее с майка си в панелна гарсониера.
1
4
 
17
 
! Отговори
Ооох, майко мила! преди 1 година
Познавам едни, които разполагаха само с една стая, в която се влизаше през остъклен портал, след преминаване през друга, преходна стая. В тази преходна стая имаше две легла. На едното спеше свекървата, а всеки петък след работа пристигаше и неомъжената сестра на свекървата, която оставаше в техния апартамент чак до понеделник сутринта и спеше на другото легло. Младото семейство в рамките на 10 години създаде две деца. Не знам как успяха.