10 неща, които ви правят по-малко привлекателни

Поведение, което излъчва превъзходство
6
10 неща, които ви правят по-малко привлекателни
Снимка: Istock

В любовта хубавата външност и сексуалните умения помагат, но за кратко. След като отмине периодът на привличане и еуфория, както жените, така и мъжете търсят личностни характеристики, които да им подскажат дали това е техният човек. Дали това е партньор, с когото биха могли да градят сериозни любовни взаимоотношения. Още на ниво опознаване и флирт можем да покажем своите силни и отрицателни личностни черти.

Вижте кои 10 отдалечават любовта от вас.

1. Ярост – Гневът определено не е секси и определено може да отблъсне някого, който изпитва емоции към вас.

2. Незрялост – За жалост достигането до определена възраст не ни прави зрели за сериозни взаимоотношения. Отношението към партньора, любовта и връзката показват най-ясно дали сме зрели или не. Може да сме много успешни в работата си, но да не сме зрели за връзка.

10 знака, че той е сродната ви душа

3. Негативност – Никой не би искал да бъде около някой, който постоянно е намусен и се оплаква от всичко. Дори и да имате личен труден период, намерете баланса. Ако сте постоянно негативни, то това ще държи далеч от вас любовта и хора, които иначе биха опитали да имат взаимоотношения с вас.

4. Отчаяние – То винаги казва „нестабилно“ и „непривлекателно“. Никой не иска да бъде с отчаян човек, дори други отчаяни хора. Жените правят грешката да си мислят, че мъжът, когото харесват ще им „оправи живота“. Това е тотална грешка. Дори в дългогодишни взаимоотношения, отчаянието си има граници.

10 червени флага, които подсказват да прекратите връзката веднага

5. Егоизъм – Той си проличава още в първите месеци на връзката. Колкото и да е привлекателна една жена или впечатляващ един мъж, егоизмът е черта на характера, която определено би отблъснала любовта от тях.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
11-тото нещо преди 1 година
Чак до третата среща се правиш на недостъпна. 90% от днешните нашенски мачовци и на втора среща няма да те поканят, ако още на първата се дръпнеш и се представиш като добро момиче.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се скъпиш да обичаш и всичко е наред!
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да видиш собствените си грешки се научаваш постепенно, ако изобщо някога се научиш. Несходството на интересите понякога се тълкува като липса на интерес у партньора - той/тя просто не се интересува от това, от което ти се интересуваш. Човек постепенно се научава да контактува и да се съобразява, да проявява толерантност. Най-голямата грешка е, когато все още неопитният млад човек ограничава контактите си и чака съдбата да му прати някой/някоя/, който/която/ да му подхожда.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Незрялост, опити да се демонстрира превъзходство, несигурност, ярост, предизвикана от опитите на другия да прехвърля отговорност или от негови прояви на егоизъм - всичко това се наблюдава в отношенията на най-младите. После, с времето, повечето хора се научават да се съобразяват с другия, ако не искат да си останат сами.