10 знака, че трябва да прекратите връзката веднага

Постоянно говори за разводи, раздели
22
10 знака, че трябва да прекратите връзката веднага
Снимка: Istock

Червените флагове могат да се появят по всяко време в една връзка. Някои от тях са видими още от самото начало. Трудното е да ги забележите, защото любовта замъглява преценката и ви кара да гледате на партньора си с розови очила.

Три червени флага на трите първи срещи

Сред многото червени флагове, които могат да се появят в една връзка се открояват 10, които подсказват, че трябва веднага да избягате.

Кои са червените флагове, които подсказват, че трябва да прекратите връзката веднага за ваше добро?

1. Той закъснява непрекъснато.

Може да ви се струва безобиден лош навик, но не е така. Ако още от самото начало не зачита вашето време и чувства, като ви кара да чакате постоянно, това е лош признак за неглижирането на това как ще се почувствате. Макар минимално и безобидно на пръв поглед, постоянното закъсняване е сигнал, че партньорът ви няма да ви уважава в нито едно отношение в бъдеще.

2. Досега е имал само кратки връзки.

Един сериозен червен флаг е, когато човек не е съумял да създаде поне една по-дълготрайна връзка. Това би трябвало да ви подсказва, че нещо с обвързването му куца и би могло да е сериозен проблем и с вас.

4 червени флага още на първа среща

3. Има много дълбока и смущаваща привързаност към домашните любимци.

Един особен червен флаг, на който малко хора биха обърнали внимание, особено в началото, когато не познават добре партньора си е силната привързаност към домашните любимци. Вие винаги ще сте на второ място, ако партньорът ви е обсебен от животните, които отглежда.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
(+18) 1. "н е д о е б а н а" 2. "х ***" 3. "ф и с т и н г" препратка към коментар 16 цензуриран
14
0
 
0
 
! Отговори
купон да става преди 1 година
няколко ЧЕРВЕНИ ФЛАГА и за него: 1. Тя е разпрана чеврънтия и не е девствена(веднаж отворена "там" няма нито километраж, нито брояч. Обикновено първия път било "на сила" и тя е жертвата) 2. Не е ясно с какво си е изкарвала до момента прехраната(от сервитьорка, до "приемаща подаръци" сами си правете изводите) 3. Много ви харесва, но иска да ви промени генерално.(започва се с "първо", "второ", "трето"... и честно казано НЯМА КРАЙ дори когато вече не приличате на себе си!- кого лри е харесала?)
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Говори само за себе си, говори цинизми, обижда се от най-малката забележка, игнорира те като му пишеш, пише ти само като е възбуден и на кеф, смята, че има право да те критикува, но ти него - никога... мога да продължавам безкрайно. Пълно е вече с комплексари и и*диоти, при това полово безсилни.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обсебен от хобито си. Братовчедка ми е с такъв образ. Свестен, симпатяга, работи здраво. Държи се чудесно с нея, и от другото не се е оплаквала. Стане ли събота, взима въдици,такъми, спален чувал и изчезва за риба..И тя ходи с него, обаче за нея е мъка. Скука, комари, зимата студ. И така.....ама заради това не вярвам да го остави
11
6
 
4
 
! Отговори
Знам една такава преди 1 година
антижена, грозновата и нахална, която навремето успяла да се омъжи за момче от провинцията, което обаче поради произхода си, след завършването на висше образование, останало на работа в София, на дребна длъжност в тогавашния ЦК на Комсомола. Още през 1990 г. каката се развела с него и се залюбила с председателя на махленската организация на една от партиите на тогавашното СДС. И после? Бившият съпруг - бизнесмен от средно ниво с нова булка, а новият любим - интелигентен безработен. Ха-ха!
10
2
 
5
 
! Отговори
Майтап, Уили преди 1 година
През първите 1-2 години след 10-и ноември някои от *** ***, омъжени за някой комсомолски активист или син на активен борец, са побързали да се разведат, изплашени да не би да се окажат в немилост. После са си хапали 4-буквието от яд, като са се убедили през следващите години, че онези не изтървават лесно кокала.
9
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Навремето са мнимавали дане се обвържат с някой, който има на Запад роднини-невъзвращенци. Наричали саги изменницинародината. Останалата в България съпруга е можела лесно да изчисти досието си, като подаде молба за развод и служебно получи такъв. Но за родените от такъв партньор деца не е имало спасение, освен ако доброволно не станат доносници. В противен случай не са имали възможност за добро кариерно развитие, а ако са момчета, задължително са ги пращали в Строителни войски, трудоваци.
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаха, на второ място след домашните любимци, големи сте оптимисти, в някои случаи става на 6 място. Имам млада позната с 4 котки + 1 дадена на майка й за отглеждане + си взе гигантска порода куче на 6 месеца да изгризе вратите и масите в къщата, където живееше под наем. Напълни всичко и с бъл хи. Отвраат. Мъж само от време на време й наминаваше. Няма много кандидати да живеят със зоологическата градина и да ги хапят допълнителни домашни буби.
7
2
 
10
 
! Отговори
Неприемливите неща преди 1 година
Не те уважава; грубиян е; нервак е и непрекъснато избухва; има лоша лична хигиена и не желае да промени това; има проблемни роднини, които демонстрират открита враждебност спрямо вас и целенасочено се стремят да ви вгорчат живота и даже да ви прогонят, а той не може да се отграничи от тях (родни деца, възрастни родители, брат или сестра, за които по някакви причини той трябва да се грижи пожизнено). В статията са пропуснати и тежките зависимости - наркотици, хазарт, алкохолизъм. От такъв бягай!
6
1
 
6
 
! Отговори
Третият вариант преди 1 година
Произнасянето на друго име по време на секс, вместо това на жената с която се люби в момента, може да означава също и че той има паралелна връзка. В такъв срлучай е най-разумно партньорката му да се направи на расеяна и после да проучи как стоят нещата. Съобразно с това да вземе решение дали да го зареже и да си търси късмета другаде или да си премълчи, ако става въпрос за еднократна или кратка незначителна авантюра. Бъдете разумни и дипломатични, но не и будали без достойнство.
5
1
 
4
 
! Отговори
Врял и кипял преди 1 година
До Много лошо - Не е чак толкова лошо. Щом прави секс с нея, значи тя го привлича, а това за мъжа значи много. Ако промълви името на друга, не е фатално. Може да е кьор-кютук пиян и да е забравил, че от години вече не е с онази, която му се привижда. В такъв случай грешката е повод за майтап. Може да каже друго име, ако през последните дни е забелязал някоя много привлекателна женаи си мечтае занея, но това не значи, че би се развел или изоставил постоянната си приятелка. Има и трети вариант.
4
1
 
12
 
! Отговори
Сексът е много важен преди 1 година
Щом сексът не се получава, значи това няма да е връзка, а мъчение. Това да не се бърка със старческата немощ, която настъпва след 40-50 години брак и съпрузите са свикнали един с друг, обичат се и се уважават. Тук става въпрос за началото на връзката. Ако тогава няма страст и партньорството не е успешно, значи в най-добрия случай ще имаш партньор за някакви други съвместни дейности, но не и за любов, нито за нормално семейство.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая статия не е била прочетена дори преди да бъде копи-пейстната.
2
1
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Нема ли эеметресения бе, или кога ми требват ги нема
1
2
 
10
 
! Отговори
Дон Кикот преди 1 година
Да се напива всеки ден като мотика е плюс.