5 знака, че не вярвате на партньора си

Излизате ли с него, когато излиза да се види с приятели?
18 апр 2023 23:09, Михаела Лазарова
6
5 знака, че не вярвате на партньора си
Снимка: Istock

Всяка любовна връзка, която сме преживели, е била различна. Въпреки този опит, необходими са редица неща, за да може любовните взаимоотношения да се развиват във времето и да носят удовлетворение за двамата партньори. Част от тях са търпение, баланс в компромисите и способност за компромис и т. н. Но най-важното е доверието. То е онова единствено нещо, което наистина може незабавно да създаде или да развали една връзка.

Независимо дали връзката ни е нова или дългогодишна, доверието е фундамент. За жалост липсата на такова ни кара да се чувстваме несигурни, нещастни. Има редица причини да не вярваме на партньора си – предишни негови нелоялни постъпки, болезнено минало от предишни наши връзки, страх от отхвърляне и т. н.

Кои са признаците, че може би във вашата връзка имате проблем с доверието?

1. Винаги изпитвате нужда да надникнете в телефона му

Помислете си кога бе последният път, когато се възползвахте от това партньорът ви да не е близо до телефона си и вие надникнахте в него. Това важи и за всяко друго устройство, което може да послужи за комуникация, като таблет, компютър.

Без значение дали проверявате неговите текстови съобщения, скорошни обаждания или гласови съобщения, вие просто трябва да направите тази проверка, за да си отдъхнете, че не сте намерили някакъв компромат за него. Помислете кое ви кара да бъдете така мнителни. Във всичките ви любовни връзки ли е имало проблем с доверието към любимия или само в тази връзка изпитвате несигурност?

20 комуникационни навика за щастлива връзка

2. Ровенето в миналите му връзки е като втора работа за вас

В началото на нови любовни отношения, жените не могат да се сдържат да не разпитват партньора си за неговата последна връзка, за бившата му. Но когато започнете да шпионирате профила на бившата му, в някои случаи уж случайно да я засичате на обществени места, когато въпросите ви за миналото им са ви обсебили, то определено имате проблем с доверието помежду си. Кое го предизвиква? Имате ли поводи да се съмнявате, че той не е приключил с нея? Ако е така, откритата комуникация винаги е добро решение, както и сесията със специалист по връзките.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повечето хора проявяват и петте вида интерес. Разликата е само в степента на любопитството им.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има малко хора, на които вярвам.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не стана ли космонавт?
1
2
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Първичен инстинкт ми стига, а энаците са по пътят