Кои признаци издават сексуално привличане?

Един издайнически сигнал, че сте привлечени от някого е несъзнателното копиране на неговите жестове
18
Кои признаци издават сексуално привличане?
Снимка: Istock

Когато сте привлечени от някого, тялото ви ще се постарае да ви подскаже това, дори все още да не сте го осъзнали с ума си. Има редица сигнали, които издават сексуално, физическо или дори емоционално привличане, за които може да не си дадете сметка веднага. Може да се почувствате привлечени от мъж, който дори не е ваш тип, но тялото ви да ви подсказва друго.

5 начина да откриете любовта според законите на привличането

Ако се почувствате особено в присъствието на мъж, това може да се дължи на сексуалното привличане, което ви е споходило.

Ето кои са признаците, издаващи сексуално, физическо, а дори и емоционално привличане.

Сърцебиене

Ако мъж, към когото изпитвате привличане, се доближи до вас, за говори ви или ви докосне, а в отговор усетите сърцебиене и ускорен пулс, това определено е признак на привличане. Тази реакция се случва заради внезапното повишаване на адреналина и допамина, които действат моментално на сърдечния пулс, като го ускоряват.

Диригентът на тази верижна реакция всъщност е мозъкът. Той пръв „знае“ кога сте привлечени и кога не, преди дори да сте го осъзнали. Той провокира повишаването на секрецията на тези хормони, които косвено влияят върху сърдечния ритъм, като го ускоряват.

10 физически черти, които привличат мъжете

Изпотяване

Изпотяването също е реакция на тялото, която не можете да контролирате и да прикриете. Тя се случва, когато сте развълнувани от физическата близост на някого, който е предизвикал интерес у вас по някакъв начин.

Импулсите, които мозъкът изпраща към отделителната система и кожата, ви карат да се изпотявате. Кожата ви дори може да настръхне, когато обектът на привличане е някъде около вас. Изпотяването се случва на първично физическо ниво, когато сте сексуално привлечени от някого и издава вашия физически интерес.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все някога трябва да стане!
7
1
 
1
 
! Отговори
Вуна преди 1 година
е неустоима за алко холиците:)Тичат:)
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мишееее, нема нема и изцепиш статия тип Кобилкина. Влече те към секса да знаеш. Я намери саламче за числата и стига пуска статийки за тинейджъри.
5
0
 
19
 
! Отговори
Прозтаг преди 1 година
Га пърха пипиpyдата и съ подмокря начи има привличане.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвсем ясно ми е дали някой ме привлича или не, без да се налага да тълкувам неясни сигнали.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страхувате се от среща!
2
5
 
21
 
! Отговори
Профессор Кавалджиев преди 1 година
Ивето оня ден вика- Профессоре, кога ще ме запънеш здраво, кога ще ме обяздиш, че съм се препотила и имам сърцебиене. Оф, рекох си, тази жена няма да миряса, обух подпетените чехли за навънка и отидох до с*ксшопа в съседство. Купих и един голям и дебел армаган с две батерии по девет волта. Викам, миличко, едно подаръче? Просълзи се тая жена, грабна го и от 24 часа вече стана- не е излизала от спалнята. А аз съм си полегнал на дивана в хола и блаженно отпивам малки глътки Джони с ледец. Наздраве.
1
15
 
26
 
! Отговори
Между Путлер и преди 1 година
Лукашенко има голяма страст и привличане...