10 от най-честите грешки, които зодия Риби прави в любовта

Къде греши тази зодия във връзките и отношенията
25 авг 2021 23:00, Илияна Николова
17
10 от най-честите грешки, които зодия Риби прави в любовта
Снимка: istock

Водните знаци са едни от най-емоционалните в зодиака. Рибите са емпатите сред зодиите. Те са мечтатели и любители на дълбоките сърдечни и възвишени отношения в любовта. Гледат на връзките си като на дълбоко духовни преживявания. Често гледат и с розови очила на партньора си. Рибите са една от най-романтичните зодии. Те не обичат да мислят за времето и пространството, а предпочитат да отдават цялото си внимание на половинките си. Изключително емоционалната им природа ги прави едни от най-отдадените в любовта.

Ако човек от зодия Риби е влюбен във вас или имате връзка, очаквайте нежност, гальовност, дълбоки и философски разговори до среднощ. Няма да липсват и артистични изненади, любовни стихотворения, вечери на свещи.
 
Но дори и Рибите допускат грешки в любовта. Ето 10 от тях.
 
1. Имат проблем с границите.
 
За Рибите няма граници. Те без да искат ги прекрачват постоянно, както в любовта, така и в останалите отношения с хората. Въпреки че намеренията им обикновено са добри, те си навличат гнева на хората около себе си и партньора си, защото навлизат прекалено навътре в интимния им свят, без да се съобразяват.
 
2. Не приемат реалността.
 
Рибите имат навика да живеят в свой собствен свят. Представите, действията, мислите им – всичко е в тяхната глава и често няма общо с реалността. Тази тяхна особеност е продиктувана от Нептун, планетата на мечтателството и творческото въображение. В желанието си да живеят в постоянна фантазия, Рибите често водят нереалистични отношения в любовта, от което идва и разочарованието им в много случаи.
 
3. Невинаги са надеждна опора.
 
Рибите са причудливи. Те обичат да бъдат спонтанни, да се пускат по течението, без да мислят прекалено много. Това се оказва нестабилно поведение за партньорите им, които се чувстват така, сякаш не могат да разчитат на тях в трудни ситуации.
 
4. Лутат се.
 
Рибите се влюбват бързо. Също толкова бързо и разлюбват. Те се лутат в търсене на мечтаната любов. Това много често ги кара да пропускат реални шансове за щастие. Емоционалните им реакции им пречат да придобият трезва преценка на реалните ситуации.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
0
 
! Отговори
Ей е.б.л.ьо преди 2 години
https://youtu.be/0xpAqxH2KzwРодените под тоя знак съвпадат и с качулка някой път ....
9
2
 
0
 
! Отговори
Тоя ... преди 2 години
Мръсен гаден долен е.б.л.и.в заек ...
8
1
 
1
 
! Отговори
Имам си репутация преди 2 години
Ако го оставя тоя да му се размине, що за човек бих бил аз .... Света на изкуството ще му липсвам. Feels so empty without me ... Изкуството може да почака докато уредя някой лични въпроси ... Като с онова психиатърче ...
7
0
 
2
 
! Отговори
Става въпрос: преди 2 години
В това мракобесно време кога жабата изчукаааа художничката без никаква вероятност да стане принц се вика щъркела!
6
0
 
2
 
! Отговори
Бюстчета преди 2 години
Значки, портретчета на вожда .... Ще хвана да го изключа тоя аутокорект ....
5
0
 
1
 
! Отговори
Когато: преди 2 години
Изкуството се политизира ми напомня за времето или на Дада или за времето дето се продаваха железни бюджета на Ленин, Маркс и Енгелс.Айде на бас че е втория случай!
4
2
 
0
 
! Отговори
Става въпрос: преди 2 години
Че СБХ - съюза на българските художници направиха фундаментална грешка - Бойко Борисов почетен член на съюза. За кво? Подмазвачество, цунгъз, както и БПЦ - награда на министър председателя заради пътя до Рилския - да ама по конституция няма право да я взима, а СБХ не е етично не е по устав Борисов да е ....Колкото за онова момиче, значииии да се направи всичко възможно да я изкараме и то за НХА и после да мине тоя гаден е.б.лл.л.и.в долняр и да се изс.ере на метеното ...
3
2
 
0
 
! Отговори
Еби си майката преди 2 години
Не знаеш за кво става на въпрос...
2
1
 
0
 
! Отговори
Става въпрос: преди 2 години
За подобен случай като с танка и майора...
1
0
 
1
 
! Отговори
Предай натам: преди 2 години
Каквото и да ми се молиш, каквото и да е било значи не става въпрос за тебе - става на въпрос че копилето и Камии Клодел ще изчукаааа още малко както тебе, ни гледа кой, ни къде е и в коя академия е....Не ми се обяснявай и не ми обяснявай.Аз не съм член на СБХ защото така искам, а не че не минавам летвата... И докато Борисов е почетен член забравете да съм ... Жабата и гьола...