ј€толах ’аменей: »зраелски€т режим ще бъде наказан

»рански министър заплаши вс€ка страна, ко€то отвори небето си за ответен удар от »зраел
14 апр 2024 01:27,  расимир јнгелов
42
ј€толах ’аменей: »зраелски€т режим ще бъде наказан
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

»рански€т върховен водач а€толах јли ’аменей за€ви, че »зраел ще бъде наказан, предаде ƒѕј.

ѕубликаци€та в социалните мрежи предизвика внимание в момент, когато “ехеран пусна десетки дронове срещу »зраел.

"Ќечестиви€т режим ще бъде наказан", написа той снощи в платформата "≈кс" (X).

ѕо-рано през седмицата ирански€т върховен лидер за€ви след атаката срещу иранското консулство в ƒамаск, за ко€то е обвин€ван »зраел, че той "тр€бва и ще бъде наказан."

"¬с€ка държава, ко€то отвори своето въздушно пространство или територи€ за »зраел, за да атакува »ран, ще получи наши€ решителен отговор", за€ви от сво€ страна ирански€т министър на отбраната на ћохамед-–еза јщиани.

»зраелските военни планират да прихванат дроновете, преди да достигнат въздушното им пространство. “ел јвив очаква, че »ран ще продължи с атаките.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


42
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
34
0
 
2
 
! ќтговори
√еорги преди 1 месец
»ранците били *** и нецивилизовани, а юдеите?  акво толкова общо имаме с т€х. Ќали сме ’ристи€ни, а те са разпънали ’ристос и продължават да чакат меси€та, който ще ги направи велика наци€. —амо, че когато наистина дойде лъжемеси€та ще ни кол€т и бес€т без да им мигне окото. ƒа стоим на страна от т€х и да си гледаме нашата паница и наши€т —пасител.
33
2
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕожелавам ти 'мирното палестинско население' да се изреди на всичките ти роднини. “огава друга песен ще пееш. јко беше толкова мирно, йорданците, кувейтците, египт€ните, ливанците н€маше да са избили 100.000 палестински терористи и сега да държат границите си запечатани. „ети и се образовай, исл€мско го*ведо!
32
3
 
2
 
! ќтговори
–осен преди 1 месец
ћного коментари от хора с малки топки. Ѕил съм в Ѕлизки€ изток, моето момиче. —ата ли си, мата ли си, навън си никой. » хората там не се самобичуват, нито са терористи. ’од€т на работа, €дат, пи€т, само че по-умерено от нас. ≈динствената страна терорист там е и—раел. “е н€мат м€сто там. “ова са бежанци от √ермани€, ѕолша, »тали€, –уси€, ”крайна, Ѕеларус и ”нгари€.  оито са бездомници и навлеци в чужда държава.  оито вече са на летището в тел авив...
31
1
 
2
 
! ќтговори
грешка преди 1 месец
“о€ път брадати€ козел изтегли късата клечка!
30
2
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
≈х, ѕерси€ е била велика импери€ и после държавата им беше много напредничава, но такива като ей то€ мухъл на снимката им разказаха играта. ¬ момента са 2 века назад в развитието си...
29
3
 
5
 
! ќтговори
—ата Ќј“ќ преди 1 месец
ѕерсите са хил€долетна импери€ ----//----- ’а! ’а! ’а!....  олко тьб народ има, който се крие от реалността, за да живее във фантазии и детски феъри тейлс... –осене, що не се обрежеш и да почнеш да се самобичуваш до кръв, като истински ‘ј–—?
28
4
 
4
 
! ќтговори
—ата Ќј“ќ преди 1 месец
ћного беззъби а€толите...“ова ше им е - едно безпилотно прьдване отдалече и толкоз. ƒа си подигнат рейтинга пред племето.
27
8
 
7
 
! ќтговори
–осен преди 1 месец
»зраел е терористична организаци€.  аквато са и €нките. —ами€т буш стои зад атаката от 11 септември. ≈динствените, които ползват €дрено оръжие над мирно население (’ирошима и Ќагасаки), типично за страхливците от сащ. «ащо не се биха с япони€ като мъже??? «ащото са пу**и.
26
1
 
8
 
! ќтговори
ƒо 27 преди 1 месец
¬сички съседни на »зраел държави са създадени след втората световна война, по същото време.  акто и ѕакистан, Ѕангладеш, ћароко, “унис, јлжир, Ћиби€. јко наистина см€таш, че са изкуствени, по-добре ли е да станат пак част от ‘ранци€ или ¬еликобритани€? «ащото римска и османска импери€ н€ма?
25
6
 
5
 
! ќтговори
рашизъм преди 1 месец
Ќе ми се иска да пожелаеам..ƒа са живи и здрави руснаците,които гласуват,воюват и умират за рашизма....докато путин е жив.... «ащото е неморално да подкреп€ш хора обединили се с талибани и а€толаси...джихадисти и откачалки те от  Ќƒ–. » после ще ги е срам от злоде€ни€та си,ще се кри€т от света и пак ще обвин€ват другите страни за своето безчестие .
24
1
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 1979г., най-близки€т съюзник и при€тел на »зраел в близки€ изток се нарича..»ран. светска държава, образовани хора, усмихнати деца. »дват брадатите, почват да бес€т собственото си население по кранове, омотават ги във фереджета и се скарат не само с всички съседи, а буквално с всички държави в региона.
23
4
 
5
 
! ќтговори
ƒо 27 преди 1 месец
¬еднъж б€ха решили да прав€т »зраел на пепел и б€ха изпепелени. »мат нужда от нов урок.
22
4
 
6
 
! ќтговори
»зраел, напред! преди 1 месец
—ледващото действие е €сно. ’върчене на а€толахска перушина и разлистване на чалмалиите.
21
8
 
7
 
! ќтговори
jh преди 1 месец
“акава държава »зраел н€ма. »зкуствено създанена след 2-рата световна война, с части от територи€та на дъжавите около не€. »ма много родови връзки между »ран , Ћиван, ≈гипет , ќј≈ , ѕалестина , …ордани€ и ако решат за една седмица от »зраел ще остане само пепел.
20
3
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“ези от залива никога не са били добри войници. ¬ съвременен аспект. Ќ€мат стратези, н€мат командири... »мат една недисциплинирана арми€ от полуграмотни хора, които могат да те изостав€т когато си решат. ѕреди векове са били, а и сега си остават отмъстителни главорези, но не могат да воюват в съвременните услови€.  аквото и въоръжение да имат.
19
4
 
11
 
! ќтговори
–осен преди 1 месец
÷ионистите избиха над 35,000 души мирно население в ѕалестина, с подкрепата на сащите. Ќо за вс€ко прасе идва  оледа. ѕерсите са хил€долетна импери€ и н€ма да се дадат на държава на 200 г., каквато са €нките. и—раел не е и държава. ј на дементни€ тип Ѕайдън ц€л св€т му се смее как се спъва по сто пъти на ден.
18
2
 
9
 
! ќтговори
ѕацо преди 1 месец
ћного гюрюлти€ за .....нищо.*** така сезасилиха че нищо не направиха
17
6
 
18
 
! ќтговори
”чуден преди 1 месец
явно „алмата бърза за среща с началникът си,ƒ€волът в јда?!Ћесно е да се е,баваш с жени и цивилни,но сега ще вид€т *** как сто€т нещата!!
16
13
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јма да не пишат после в учебниците по истори€ за “ехеран като ’ирошима и Ќагасаки?
15
6
 
19
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
„алмар с брада. ћанипулира местните овчари.