Русия прекрати споразумение с Финландия

Това обяви руския премиер
20 окт 2023 23:55, Росен Стойчев
117
Русия прекрати споразумение с Финландия
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският премиер Михаил Мишустин одобри прекратяване на двустранен договор с Финландия, съобщи Интерфакс.

Споразумението е трансгранично сътрудничество, като е в действие е от 11 години.

Скоро финландското правителство ще бъде информирано за промяната.

Още по темата
Това потвърди руското външно министерство.

Финландия взе серия от решения през последната година. Страната забрани влизането на автомобили с руска регистрация.

Става все по интегрирана в западните групи. Това накара руската страна да предприеме решения.

Финландското правителство не смята да променя своите действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: РусияФинландия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
49
 
15
 
! Отговори
Браво преди 6 месеца
И Финландия обърна гръб на путинистите. Путин твърдеше,че не иска нато до границите си. Сега мълчи ,като.....сещате се какво.
90
35
 
15
 
! Отговори
Сергей Бескуровый преди 6 месеца
Ас от 4 год. живея Болгарий. На мен много мычно за Россия. У нас много голяма славянска душа и вие тука Ем много малко пиете, Ем много мезе ядете. Ас много учуден защо вие българи стоите тук и не Эмигрировать в России при наш огромен стандарт живота... Ас избягал от там щото Путина щял да фкара мен в затвор за един коментар в социальных мрежи
89
5
 
11
 
! Отговори
Александър преди 6 месеца
А че англичаните бягат цяла година в Африка, е отделен въпрос! А съм чел и за Монте Касино?! А 44-та баща ми беше пострадал от английска бомба! Дядо ми го е карал до болница в Русе с магарешка каруца и лице, цялото в кръв! Служих 23 години и не съм бил партиен член! Бил съм класово неориентиран!
88
4
 
2
 
! Отговори
Александър преди 6 месеца
До 94; никога не съм харесвал Путин! Той уби генерал Лебед, който до сега щеше да реши проб лема! В къщи имам толкова исто рическа литература, колкото не си сънувал! Говоря и Английски и Испански! А Англия си изплати ленд-лиза преди около две години! Ако не са 18-те% от Австралия, Канада, Нова Зеландия и ЮАР, щеше да плати на *** ден! Дават на Русия оръжие, а се бият с американско? През войната имат 4 крайцера в Индийския океан, не влезли в бойни операций, чадо!
87
3
 
3
 
! Отговори
Александър преди 6 месеца
Аз съм един от"демократично" прокудените от великата БГ демо крация! Ако бях по млад, нямаше да помисля да се върна! Отдавна бай Ставри чака всички, дето ни управляваха от 90-та до сега! Защо никой нищо не каже, как взеха властта с алкохол, сервиран в казармата? Нали имаше деполитизация? Къде е, че не я виждам?
86
0
 
3
 
! Отговори
Александър преди 6 месеца
Може ли някой да ми каже от къде е името РУМЪНИЯ и защо тяхна депутатка от сената има претенций за нашата Добруджа? Знае ли някой колко езици се говорят в Румъния, щото лично съм говорил с румънци на българ ски, сръбски и руски/със словаци а колежка от Румъния/с мъж от Молдова, говорещ руски/, а жена му унгарски? А имах колежка от Брашов с мъж Поляк!
85
6
 
2
 
! Отговори
Антикомунист преди 6 месеца
До#91, сашко спри с тези умствени напъни да не се повредиш, че ако не бяха точно британците, американците,канадците, австралийците и изобщо съюзниците твоите руснаци щяха да общуват на немски.......
84
2
 
8
 
! Отговори
Защопъкне преди 6 месеца
Финландия пита Русия и Китай, кой ще ми плати ремонта на газопроводчето и скъсаното кабелче. Сега и се прекратява договор за презгранично сътрудничество. Утре ако направи нови глупости ще и се случи друга случка. На глупаците им се чудят. Глупостите които вършат ги наказват. За това пишете на воля. Само ще ви се чудят, но какви ги вършите, много да внимавате, защото светът поумня и разбра, че не е луд който яде зелника, а...
83
8
 
7
 
! Отговори
Антикомунист преди 6 месеца
Сополанковци русофилски, щом толкова много не ви харесва в България а се надпреварвате да хвалите живота в русия, какво правите тук бе чоджум. Ще се запознаете с " руский мир" от първо лице!!!!!!!
82
4
 
7
 
! Отговори
Александър преди 6 месеца
То и Адолф се опита да превземе Русия и не му се получи! А нещо и британската лира тръгна"демокр атично" надолу, защо ли?
81
0
 
2
 
! Отговори
Антикомунист преди 6 месеца
Гатьо, да не се обидиш, ама името ти съответства на разсъжденията........
80
3
 
5
 
! Отговори
Александър преди 6 месеца
Кога ще дадем Добруджа на Румънците, щот тая пастърва от Аджидимово не върши нищо за България! Не случайно утре ще ни управляват шиптърите от Албания и Косово и Скопие! Те, чувам, почнаха да населяват Софията/говняната столица/!
79
19
 
7
 
! Отговори
Антикомунист преди 6 месеца
Хубавото на тази отвратителна война с Украйна е че западния свят ПРОГЛЕДНА и никога повече сътрудничество с престъпни режими. Това са непоправими шовинисти!!!!!
78
16
 
7
 
! Отговори
Сана Марин преди 6 месеца
Да не е за свободно движение на хора и сега просията да забранява на финландците да ходя там. Хи-хи-хи.
77
21
 
11
 
! Отговори
Русофоб преди 6 месеца
До гатьо и Олимпий Панов. Излезте от транса, сънувате, тъnu съветски кратуни. Толкова е "хубаво" в просията, че даже бежанците от Азия и Африка не искат да ходят там.
76
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никой не ще гнусните руски въшки.
75
12
 
13
 
! Отговори
Хаха преди 6 месеца
В руаия е много топло. Руснаците се разхождали голи. Прекрасно е. Ама ни един русофил не е пожелал да отиде да живее в русия. А децата им - на запад. Що така бе копейки?
74
13
 
17
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 6 месеца
Май в скоро време Финландия ще се върне в състава на Руската империя!
73
17
 
31
 
! Отговори
Гатьо преди 6 месеца
Ще карат велосипеди през виелиците финландците и ще купуват водка не за 5 а за 50 евро бутилката вече.Май всички западняци ядат здраво хурката от само наложените си санкции, докато рускините се разхождат по бекони в топлите си апартаментчета, магазините в Русия имат по-голямо разнообразие от храни на достъпни цени.
72
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сега чухонците ще режат своите гори, ще използват своя нефт и газ който го няма. -----////----- Финландците не са чухонци, но самият Путин е типичен представител - дребен, кьосе и с рядка косица.