Зеленски: Постигаме напредък по всички сектори на фронта

Цялата ни земя ще бъде свободна, ще си върнем всичко, заяви той
27 юни 2023 07:08, Елка Василева
309
Зеленски: Постигаме напредък по всички сектори на фронта
Снимка: архив, БГНЕС

Украинската контраофанзива за отвоюване на завзетите от Русия украински територии върви успешно, каза снощи в ежедневното си видеообръщение, направено този път от влака на връщане от посещение при украински войници на фронта в Донецка и Запорожска област, украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от Ройтерс и ДПА.

Още по темата
"Днес нашите воини напреднаха по всички сектори на фронта и това е един щастлив ден", каза Зеленски и допълни: "Пожелавам на момчетата повече такива дни".

Украинският президент каза, че е имало "много емоции", когато е наградил войници и е получил информация от бойното поле.

Зеленски посети украински военнослужещи близо до Бахмут и в Запорожска област на юг.

Той връчи няколко медала, включително два ордена - "Герой на Украйна" - най-висшето отличие, давано от президента.

Украинските власти съобщиха вчера, че са си върнали контрола на още един град в Запорожска област.

"Цялата ни земя ще бъде свободна - ще си върнем всичко", каза Зеленски.
(БТА, Алексей Маргоевски)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Имало било някаква зависимост от Руснаците но сега я замениха със зависимост от украинците. Аз по голямо предателство не мога да си представя. Направо стана ротационно предателство господа демокради.
222
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А шмръкни още 2 пътечки, и Крим ще падне пак под украинско робство!
221
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Така е ..И им се смее..
220
42
 
9
 
! Отговори
Така е .. преди 10 месеца
Успех Зеленски. Справедливостта е на ваша страна. Цял свят сега вази гледа.
219
7
 
26
 
! Отговори
бай Пешо преди 10 месеца
да де, ама т.нар. "напредване" по едва ли не "аха по всички сектори на фронта" (ама на ужким, де) е свързано не с друго, ами с ужасяващ ръст на обезвредени (завинаги) укронацисти, ~ с по над 1-2 хилки на ден. И ако за нарконацисткия клоун-резидент "това е един щастлив ден"(може би след 1-2 магистралки), за двата народа - едва ли! Разбира се, най-важно е темпото на редукция на укровермахта в капаните, които му устройват бойците на РФ...дугото всичко е второстепенно. След това лесно ще го довършат
218
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В средата на снимката има един нисък набит с брада мяза на гнома едно / едно.
217
6
 
23
 
! Отговори
Боби111 преди 10 месеца
Рано или късно Зеле ще си получи заслуженото!
216
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе страшен напредък. Направо да се чудиш къде го тоя напредък. Що не напишете тука как украинците отказват да воюват на западната техника? Що не публикувате тук интервюто, където самите украински войници казват "Излезе ли срещу руснаците Леопард, Брадли или няма значение какво, стават цел N1, всичко стреля по тях само, и ако са на съветски танк може и да се спасят, но на западна техника - 100% мъртви." Що не цитирате (например Вашингтон Поуст) как украинците умишлено саботират за да оживеят???
215
9
 
30
 
! Отговори
niko преди 10 месеца
Ако бяхте превземали всичко за което съобщавате,Отдавна да бяхте навлезли в Крим.Само отлагате неизбежното и заради тоя наркоман ежедневно загиват невинни новобранци без боен опит.
214
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Те и Русия превзеха вчера Синковка - на север от Купянск.. така че селата превзети от Киев са едно голямо нищо.. при все че в някои от тях още не могат да влезят трайно
213
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Във какво се изразява успеха?
212
5
 
14
 
! Отговори
Нищо ново преди 10 месеца
До Кравар Евроатлантик: За човек с акъл на кравар евроатлантик може и да изглежда така. А къде е контранастъплението? Две села в сивата зона ги превземат вече десет пъти.
211
20
 
3
 
! Отговори
До Стига глупости преди 10 месеца
значи знаеш ли защо знам, че си путинофил! Защото вие путинфилите на ИСТИНАТА, казвате ГЛУПОСТ! Инак, за да видиш, че не съм лош, ще ти дам пак и отнов дефиницията на путинофил! путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ, по заповед на господарите си от кремъл! Та такива ми ти неща в ралността, путинофиле! :)
210
0
 
5
 
! Отговори
Стига глупости преди 10 месеца
До До Нищо ново: Пак ли извади копи/пейста? Това си го публикувал поне десет пъти.
209
21
 
8
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 10 месеца
Украинците не трябва да си вдигат пръста даже, Росия започна сама да се разпада.
208
5
 
25
 
! Отговори
лъжливото краварче преди 10 месеца
Щом при тоя смут с Пригожин, укрите не успяха да пробият фронта - какво лъжат постно!
207
3
 
5
 
! Отговори
БГ пословица: преди 10 месеца
"Постигнала Мара - поди нея бара!"
206
11
 
5
 
! Отговори
До Пак по опорката? преди 10 месеца
Опорка опорка, но то нал изнаеш когато е на голи задни части си е живо ...! Та завзехте ли Бхамут! Отгова е НЕ! Колко време завземахте Бахмут! Отговора е над 6 мсесеца! Инак за загубите на рашистан в техника и жива сила, ми влез в кой да е сайт в интернет и там ше видих нагледно как е! Инак мога да ти кажа, е сега прогожин свали 5-6 рашистански самолета! Даже снбимки има в нетя на това! рашистан ги публикува даже! Та както казах вие пишете само кремълски ЛЪЖИ!
205
10
 
7
 
! Отговори
До Нищо ново преди 10 месеца
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) путинфил си а путинфила е предател и прдажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ по заповед на господарите си от кремъл! Та за дс авидиш, че ние знаем доста повее от вас путинфили ще ти задам един въпрос! На дата 21.02.2022 г каза ли путин, в изказване по рашистанската национална телевизия, че той Украйна няма да я напада и не иска да я нападне? А путинфилие? Не лъжел путин!? :))))))))))))))))))))))))))
204
7
 
17
 
! Отговори
Нищо ново преди 10 месеца
До До Не е ли ясно?: Путин никого не е изл'ъгал. Л'ъжците са евроатлантиците и тролската им дружинка. Ама не мина номера с преврата. Шоуто свърши.