Третата световна е в ход, нова ос сее глобален безпорядък

Харис и Тръмп показват "безразсъдно пренебрежение“ към ситуацията
17 окт 2024 19:30, Инна Ангелова
79
Третата световна е в ход, нова ос сее глобален безпорядък
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Носителят на Пулицър и колумнист на The Washington Post Джордж Ф. Уил споделя, че третата световна война вече е в ход и Харис, и Тръмп са наясно с това. Нова ос сее глобален безпорядък.

Според колумниста кандидатите за президент на САЩ демонстрират "безразсъдно пренебрежение“ към ситуацията. Никой от тях не показа никакви признаци на осъзнаване на случващото се, камо ли сериозни мисли за разрастващия се световен пожар.

“Тази глобална бъркотия ще определи репутацията на администрацията на Байдън-Харис повече от екстравагантните разходи (с изключение на отбраната). И тази година Виктор Орбан, унгарският премиер, близък до Владимир Путин, който се противопоставя на помощта за Украйна, посети Тръмп два пъти за 125 дни в резиденцията му Мар-а-Лаго”, пише още Джордж Ф. Уил, цитиран от “Труд”.

От 20 януари 2025 г. следващият президент ще се справи с днешната ос: Китай, Русия, Иран и Северна Корея. Участието на САЩ във Втората световна война всъщност започна с агресивно и едва ли не неутрално военноморско патрулиране на морските пътища в Северния Атлантик, от които Великобритания зависи. А участието на САЩ в Третата световна война започна преди решението тази седмица да изпрати в Израел усъвършенствана система за противоракетна отбрана и около 100 войници, които да я управляват.

Тази система ще защитава Израел срещу очаквания ирански отговор на предстоящото отмъщение на Израел за изстрелването на около 200 балистични ракети срещу Израел на 1 октомври от Иран. Съединените щати предоставят разузнавателна информация и оръжия на Израел и Украйна, докато тези нации, подобно на Великобритания през 1940 г., се борят за своето оцеляване и нашата цивилизация.

The Wall Street Journal каза, че ръководителят на британската агенция за вътрешна сигурност MI5 съобщава за “зашеметяващо нарастване“ на атаките в Европа, координирани от руското военно разузнаване ГРУ. Те са насочени към прекъсване на производството на оръжие, сплашване на политици и сеене на паника по улиците, пише още авторът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от САЩ
Откриха капсула на времето в САЩ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
На ФАЩ не им харесва,че вече не може да колят и бесят ,когато им скимне!
64
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
С Примитивна русия ще се справи единствено Пентагона, с неговата Космическа флотилия /USSF/. Така феодализмът ще изчезне завинаги от планетата.
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Глупости . Само вьщграждане
62
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Май оста е друга. САЩ и Британската общност без Индия!
61
2
 
3
 
! Отговори
Алберт Айнщайн преди 4 часа
Каква ще бъде третата световна война - не зная, не мога да кажа. Но четвъртата - тя ще се води с тояги и стрели.
60
11
 
6
 
! Отговори
Spoko! преди 6 часа
Страните от НАТО, в това число и България, няма да участват в предстоящата космическа война, защото не са космически сили. С Примитивна рус ще се справи единствено Пентагона, с неговата Космическа флотилия /USSF/. Така феодализмът ще изчезне завинаги от планетата...
59
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Не ви искаме войните!Сатанистите искат да правят ТСВ.По-добре тези сатанисти да си ходят в ада,а нас да оставят на мира!
58
6
 
0
 
! Отговори
Den преди 6 часа
Не изпускай шанса си. Решението на много проблеми, може би и вашите са тук:---- https://come.ac/vazhno
57
8
 
10
 
! Отговори
Юлиян преди 7 часа
На всяка "затлъстяла" цивилизация и идва краят.На "англо-саксонската" също.
56
6
 
11
 
! Отговори
До НАТО феновете преди 7 часа
А НАТО каква ос е ? Плюс държавите от Азия и Австралия васали на Америка ? Над 50 страни които колят и бесят безнаказано по цял свят с тезата че "Донасят демокрация" Справка Корея Виетнам Лаос Камбоджа Гренада Панама Югославия Ирак Либия Афганистан Сирия и т.н. всички пострадали жестоко от US и васалите им. Сега Украйна изпитва на гърба си цялата тежест на идеята да бъде в "Райската градина" наречена Либерален свят. Да не си помислите че САЩ Израел и НАТО сеят глобален безпорядък? Ооо..Не не..
55
2
 
3
 
! Отговори
До 38 преди 7 часа
Ненаситните капиталисти, да. Ама източните или западните?! Щото и двете са еднакво алчни, ама много алчни! Без никаква разлика!!!
54
4
 
9
 
! Отговори
Исмаил Леонтиев преди 7 часа
По крива и неистинска статия не бях чел. Борели се за оцеляването си...Толкова за оцеляване се е борел и Х итлер, на кого да съчувстваме, на убиеца или жертвата..?Статията в о н и...
53
8
 
7
 
! Отговори
Анализатор преди 7 часа
Виктор Орбан и 5 пъти да отиде до Палм Бийч,Тръмп президент няма да стане.
52
5
 
7
 
! Отговори
крундел преди 7 часа
е нормално, камала е продължение на бидоня и неговата абсолютно неадекватна външна политика, която пък е продължение на неадекватната външна политика на обонго, който проспа крим и донбабве и луганда, който проспа иран и ядрената му програма, а оранжевият тръмпанар е ясен - на къса каишка на кремъл е, повтаря като ехо опорките на руската пропаганда
51
9
 
7
 
! Отговори
ХариШелдън преди 8 часа
Владолф Късокракий..древен руски окупатор, живиял по времето на Кралица Камала Тъмнолилавата. Известен със заплахите си за използване на ядрено оръжие и самоубиване на журналисти. Починал в началото на 21-ви век от психическо заболяване. Енциклопедия Галактика(първо издание, Терминус)
50
3
 
9
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 9 часа
Няаа страшно! Не бойте са! Кът фърлат атома,ша умрем без дори да сме се усетили. Па горе Свети Петър ша ни рапредели кой за ада,кой за рая. Язе напрау няаа питам,Ами напрау скачам у казаня
49
6
 
4
 
! Отговори
Владимир преди 9 часа
Казало кученцето и си облизало мъркученцето.
48
7
 
6
 
! Отговори
до Циник преди 9 часа
Много рано си се подкарал или си се напушил много яко. Единственно сащ имат ядренни ракети и Англия но техните са базирани на подводници. Останалите ядренни сили имат ядренни боеприпаси които могат единственно да се пускат от самолет. Което в съвременните условия е почти невъзможно да се използва самолета е лесна мишена. Англия преди 8 месеца се опита да изстреля ракета Трайдънт 2 безуспешно замалко да удари подводницата. Според теб какъв ядрен арсенал има Украйна ако го има де ?
47
4
 
7
 
! Отговори
австралия преди 9 часа
ние ромите в австралия ви гледаме сеира. чного сте тъъпи европците и хамерите.
46
6
 
11
 
! Отговори
Цирк преди 9 часа
Крадците викат дръжте крадеца...