Джо Байдън отново със странно поведение и дезориентиран

Годен ли е Байдън за още един мандат?
9 юни 2024 17:08, Нели Христова
162
Джо Байдън отново със странно поведение и дезориентиран

Джо Байдън отново изглеждаше дезориентиран по време на посещението си във Франция.

Видео, разпространено онлайн, показва как той, заедно с президента Еманюел Макрон и съпругата му, Брижит Макрон, отдават почит на ветераните от "Денят Д". В един момент обаче Байдън обръща гръб на мъжете.

По лицата на семейство Макрон може да се прочете видимо недоумение, но навярно за да не поставят госта си в сконфузна ситуация, те също се обръщат с него.

Поредицата от гафове на американският президент вече години наред повдига въпросът - годен ли е Байдън за още един мандат?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Време е вече да пускат двойник.
109
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Човекът ясно си казва, мероприятието приключи, аз си тръгвам. Търси пътя, но няма кой да го отведе. Ветерани козируват без да знаят какво става, защото първата дама е сложила ръка на гърдите си!
108
2
 
9
 
! Отговори
Кръчматъ преди 3 месеца
Абе тоя дали шъ устика ли до Ноември???
107
1
 
9
 
! Отговори
до 102 преди 3 месеца
Той е с памперс точно поради тази причина.
106
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Странно щеше да бъде, ако не е в това състояния бай пън тотално е издухал.
105
2
 
16
 
! Отговори
... преди 3 месеца
Казвам го като човек с проамерикански възгледи, че този човек е срам за цяла Америка. Най-лошото е, че след няколко месеца той отново ще е кандидат за президент, а опонентът му не е по-малък срам от него. Няма ли по-адекватни хора в Америка? И без това държавата вече няма никакъв престиж, ами още повече се излагат.
104
0
 
8
 
! Отговори
не може да бъде! преди 3 месеца
Отдавна има съмнения,че в различни важни отговорни моменти г-н Байдън не разбира какво му се говори -един от последните случаи е бил в разговор с председателя на долната камара Майк Джонсън .Въпросът е -той разбира ли в такива важни и отговорни моменти какво прави !?Разбира се неговите проблеми се прикриват с разни префърцунени фрази за когнитивните му способности напр!А едно дете би го казало простичко- царят е гол!
103
0
 
8
 
! Отговори
до ястреба преди 3 месеца
Даже Бай Дън да се "Телепортира" в Четвъртото измерение пак шъ гласуват за него и пак шъ си го изберат!!! Той шъ е първият Президентин, който щу управлява от Отвъдното!!!! -))))
102
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И най-брутното е, че с деменция се справя по-добре от Путин
101
0
 
10
 
! Отговори
Хах преди 3 месеца
Ами Микрончо да беше го обърнал да гледа в правилната посока.
100
4
 
11
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 3 месеца
Бунакът Байдрън не знае дори на коя планета е. И хората питат как този буннак управлява САЩ. Дечица, САЩ е най-грандиозната еврейска колония и се управлява от евреите. Официалното име на САЩ на ингилизски е the Jewnited States of America.
99
1
 
3
 
! Отговори
Trump2024 преди 3 месеца
Щом в либерастичношорошоиднитеКлоаки като тази тук подобни новини са ежедневие, представете си релно колко зле са нещата с дементиралия престъпник. И криминалния дийп стейт продължава да го лансира и бута като някакъв фактор.
98
2
 
13
 
! Отговори
вгз преди 3 месеца
Така е и ще бъде, след като Белия дом го превърнаха в Старчески. Новата квалификация в Сикрет Сървисиз ще бъде смяна на памперс на възрастен.
97
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вчера Байдън търсеше къде да седне във въздуха. До дни да не се окаже, че Байдън търси писоар на трибуната?
96
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каква солидарност е да се правиш на приятно разсеян и да се обърнеш с гръб по време на тържествена музика? Прикриват заболяването на Байдън.
95
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тези двамата лидери "мъжаги" и първата "лейди" са ни партньорите от НАТО и ще ни пазят от туркия. и аналенчету и урсулка от дойчистаня и те. мани мани.... и ще победят русия във война. и китай. и целият свободен свят.....
94
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Точно такива неадекватници подкрепят Зелето.
93
0
 
21
 
! Отговори
Айде вееее! преди 3 месеца
Сигурно е руска пропаганда! Путин е виновен!
92
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
хаха ха ха ха ха ха, тоя се върти като пумпал, не знае нито къде се намира нито какво прави, и другите се въртят с него да не изпъква като цupeu Ha |`ъc
91
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Преди само някакви 10 години политиците стояха по-стабилно на световната сцена. Преди 20 още повече. Какво става, бе хора? Накъде вървим? Какви ни управляват? Замислете се колко загинаха заради тия. Вместо чернозем, Украйна копае гробове. Насочиха оръжия срещу Русия, бомбардираха Донбас, саботираха Минските и Истанбулските споразумения и оня сламен човек Джонсън поне го махнаха, че и на тях даже им се стори прекалено присъствието вполитиката.