Недоволство: Кортежът на Байдън в Париж предизвика 400 км задръствания

Байдън е във Франция за честванията от Десанта
6 юни 2024 15:20, Инна Ангелова
85
Недоволство: Кортежът на Байдън в Париж предизвика 400 км задръствания
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Президентският кортеж на Джо Байдън предизвика транспортен хаос по пътищата във Франция тази сутрин, превръщайки пътуването на парижани до работа в истински кошмар. Без предварително предупреждение, властите затвориха 4 магистрали и половината околовръстен път около френската столица.

От полицията в Pариж обявиха пред Le Figaro, че затварянето е с цел "улесняване на преминаването на президентския конвой”, но от съображения за сигурност това не може да се обяви предварително. Полицията отбелязва още, че се „се прави всичко, за да се ограничи продължителността на смущенията“, пише още в-к “Труд”.

Затварянето на основни пътища в Париж изненада жителите и доведе до над 460 км задръствания към 9 сутринта. Затварянето на пътища е нарушило и транспорта, като много автобусни линии са закъснели поради изключително лошите условия на движение. Дори събирането на отпадъци в Париж е било прекъснато.

Социалната мрежа Х беше затрупана с оплаквания на напрегнати шофьори. Те дори изказват съжаление, че не могат да се върат назаd, защото затварянето не е било предварително обявено.

Магистралите бяха отворени отново малко преди 9 сутринта, но трафикът остана много затруднен. 13 километра се изминаваха за 1 час и 45 минути в сравнение с 35 минути в нормали дни.

Президентът Байдън пристигна във Франция за честванията на 80-годишнината от Десанта на съюзниците в Нормандия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Що не го разтовариха на някое военно летище, че ако не е в Париж ще му паднат...
67
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На сцената на честванията на 80-годишнината от десанта на съюзниците в Нормандия байДжо взе да се ослушва, да търси стол, за да приседне. На сцената.
66
3
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 месеца
67,ами така се "пазят" "БЕЗЦЕННИТЕ персони"..М/у другото,това посещение беше голям майтап :..-Самолета кацна с пияния като пън Бил и нашето пале Петър Стоянов вися цял час до стълбата на самолета с надежда че кьоркютук пияния Клинтън ще дойде на себе си и ще се покаже..Да,ама не !..Повися пловдивската майничка,па си събра багажа и се изнесе..
65
0
 
10
 
! Отговори
Км преди 3 месеца
Хубав град е Рариж!!!
64
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
64 - преди години, нали идва в БГ, американския президен (Клинтън, ако не се лъжа). Преседя, колко да презаредят самолета, нооо - целия маршрут беше отцепен от летището до Бояна, бяха разчистили дори хора от спирките, сградите с пуснати щори (където има) и никой няма право да седи зад прозореца. Залагам че са следили с термокамери. Имаше дори снайперисти по покривите.
63
0
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 месеца
за тези,които витаят във въздуха:..-ГЕСТАПО и ДЕТСКА СБИРКА в сравнение с френската полиция !!!!...
62
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Той дали знае, че е във Франция и защо е там!?
61
2
 
15
 
! Отговори
Смях преди 3 месеца
Представям си какво ще се случи ако, на дай Боже, вземе та дойде в БГ-то!!! Задръстването сигурно ще е от София до Черно море.
60
21
 
2
 
! Отговори
Военен преди 3 месеца
До Христо Христов > вярно ли е че вий Копейките сте насссрани от страх и за това говорите за 'неутралитет'? Ей го ся Копейкин каза по телевизията, че ако Русия нападне България той ще е на страната на Русия. Толкова ли ви е бъзе бе копрейки от жалкия ви нищожен животец? Искам дас е видим на фронта от двете страни един ден.
59
2
 
22
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 месеца
Вярно ли е, че имало група в която парижани се канят да се изхождат в Сена, понеже Макрон имал план да се къпе в нея?
58
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Кортежът с двойника на Байдън." - не е двойник бе не го ли видя пак се навеждаше нещо после му прилоша и го изнесоха. Въпроса е защо го тормозят този дядка а не пуснаха вярно двойник? Голям срам за САЩ
57
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шолц няма ли да ходи да чества десанта ? :)))
56
6
 
3
 
! Отговори
Императорът преди 3 месеца
на империята САЩ, владееща провинцията Франция, има право да си прави там каквото си поиска. Както например императорът на Русия, владееща провинцията Узбекистан може да си прави там каквото си поиска. Но, в същото време, е нормално местните велможи да се правят на суверени на териториите си. За да няма размирици на тема местен патриотизъм и липса на суверенитет.
55
6
 
0
 
! Отговори
да беее преди 3 месеца
До Анонимена как според теб ще е като минава краля слънце на някоя Рашка държава? Или там няма проблем... хората и без това не могат да се оплакват, няма и да разберем колко задръствания имат там.
54
0
 
3
 
! Отговори
090 преди 3 месеца
До Въри да върим .....35 минути в нормали дни....? Ина, Ина в 3 изречения 5 грешки! Без обиди, но ти май нямаш завършен 7 клас.
53
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сигурно Байдън е карал и е объркал посоките :)))
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кортежът с двойника на Байдън. Не вярвам истинският американски президент да бъде оставен на парижка улица от сикрет. Долетял е с хели от летището до Версай
51
2
 
22
 
! Отговори
Беллингжаба преди 3 месеца
Спокойно, няма нищо страшно, все пак самият хегемон дошъл при жабоедите. Плебеите ще поразмърдат леко и да с траят.
50
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Евроатлантически ценности, минава вашия лидер слънце, ще търпите
49
26
 
6
 
! Отговори
Свърши тая опорка преди 3 месеца
"Тази година т.нар "D day" - денят н Десантът в Нормандия ще се чества от Антихитлеристката коалиция, без наследницата на СССР - Русия" - Русия въобще няма място там. Преди се чудех, защо няма руски главни съдии в процесите на Нюрнберг, а то хората ясно са знаели, че СССР и Нацистка Германия са били тесни съюзници дога просто не се скарват. Лендлийза на Русия беше изплатен наскоро - "ЛГТБ-тата" западняци дават стотици танкове, самолети, оръжия и кво ли не на СССР за да победи Германия.